Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik de "kevésnek" érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik de "kevésnek" érzem magam hozzá?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác de nagyon más tipusúak vagyunk.

Én alacsony duci, nagy mell, széles csípő, vastagabb combok.+ Még szemüveges is vagyok

Ő magas, izmosabb (nem kigyúrt) nagyon helyes srác.

Igazából nem tudom elhinni, hogy tetszhetek neki pedig nagyon szimpatikus, csak kevésnek érzem magam picit hozzá.

Tetszet egy jó pasinak egy kevésbé jó nő?

2023. ápr. 27. 20:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%

Akár én is írhattam volna a kérdést, bár az én "választottam" szintén szemüveges.

Amúgy tetszhet. Ízlések és pofonok.

2023. ápr. 27. 21:05
 12/32 anonim ***** válasza:
94%
Jajj, csajszi, ha randira hívott, akkor ne agyalj már ezen ennyit! Menj el randizni vele, nem hiába hívott el? Fiatalok vagytok még, igaz? Éljél már egy kicsit!
2023. ápr. 27. 21:07
 13/32 A kérdező kommentje:

13

27 évesek vagyunk annyira nagyon már nem fiatal.

2023. ápr. 27. 21:10
 14/32 anonim ***** válasza:
92%
Dehogynem! Ne agyald túl a dolgokat.
2023. ápr. 27. 21:11
 15/32 anonim ***** válasza:
84%
És bírod is, vagy csak egy darab hús neked?
2023. ápr. 27. 21:23
 16/32 A kérdező kommentje:

16

Kedvelem nagyon, nem csak kívülről tetszik ha erre gondolsz.

2023. ápr. 27. 21:25
 17/32 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem hagyjad.

Voltam ilyenben,nem volt nap,amikor ne arra gondoltam volna,mennyivel jobbakat kaphatna.

Igazam is lett,velem is ismerkedett,bókolgatott,de végül a modellkülsejű lány nyert...

2023. ápr. 27. 21:35
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem randira mehetnél vele. A többi elválik, egyébként fogyózni nem árt, ha husisabb vagy, nem miatta, magad miatt. A szemüveg nem gond, sok mindenkinek tetszik.
2023. ápr. 27. 21:41
 19/32 A kérdező kommentje:

19

Nem fogyózom de kiskorom óta cukorbeteg vagyok és fixen be kell tartanom egy "diétát", be is tartom és mellette sportolok de látom, hogy nem vagyok tökéletes és nem is leszek az soha.

Nem 300kg vagyok csak ducibb mint írtam.

2023. ápr. 27. 21:45
 20/32 anonim ***** válasza:
94%
Hát sajnálom, hogy azzal küzdesz. De még mindig úgy gondolom, hogyha nem adsz neki esélyt, akkor le fog rólad mondani. Mondd meg neki hogyha még fenáll a randi lehetősége, akkor szívesen elfogadod. Szerintem pontosan, hogy tetszel neki, nemhiába invitált rá. Viszont, ha sokat teketóriázol nem fog rád éveket, de még hónapokat se várni.
2023. ápr. 27. 21:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!