Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha offolt egy srác miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha offolt egy srác miért nem töröl mindenhonnan?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal nagyon jól alakultak a dolgok majd vélt vagy valós félreértések sorozatai miatt egyre jobban ignorálni kezdett. Végül a bocsánatkérő üzenetemre ahol kifejtem, hogy amúgy továbbra is nyitott vagyok már nem is reagált.. ennek már jó pár napja. De sem az ismerősei közül nem törölt, sem onnan ahol megismert… látom, hogy aktív és keresgél, de azóta még senki nem jött neki össze… nem értem.. tudom időpazarlás egyáltalán ezen gondolkodni… de ha ennyire off vagyok miert nem torol/tilt?
2023. ápr. 27. 12:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Még ki se hevered az elsőt már a másodikon agyalsz. Miért nem lépsz túl először az elsőn úgyhogy nem ismerkedsz senkivel? Miért kell ennyire kapcsolatfüggőnek lenni? Majd ha helyrejössz teljesen, akkor ismerkedj. Nem szép dolog, hogy pótléknak,figyelemelterelésként használtad volna még egy kicsit se. Azt érted el, hogy beleakadtál még jobban a gubancba csak.
2023. ápr. 27. 13:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Most is a semmibe kapaszkodsz.

Kicsit higgadj le, ne akard ennyire kétségbeesetten a dolgokat.

Vissza se ír, már mások után keresgél, de nem törölt úgyhogy lehet még esélyed? Ugyanmár.

Keress mást, miután picit lenyugodtál és nem akarsz ilyen görcsösen akárkit.

2023. ápr. 28. 04:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!