Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha offolt egy srác miért nem töröl mindenhonnan?
Miért kéne törölnie?
Sosem értettem amúgy, itt az oldalon az emberek úgy osztogatják a törlést meg a tiltást, mintha nem lenne holnap:D szerintem teljesen elzárkózni egy embertől akkor kell, ha az toxikus, veszélyes. Ha nem az, mégis miért kellene felszámolni mindne lehetőséget a kommunikációra?
Kb mintha minden tárgyat elpusztítanék, amiről úgy gondolom, hogy többé már nem fogom használni. Buta dolog.
Miért törölne?
Nem vagytok haragba, nem utáljátok egymást, mindössze csak befejeztétek az ismerkedést!
Én speciál sose tiltottam le senkit, meg törölni is ilyen miatt gyerekes lépésnek tartanám.
Nem feltétlen van.
Lehet csak szimplán nem foglalkozik már veled, de majd meglátjátok a későbbiekben.
"Végül a bocsánatkérő üzenetemre ahol kifejtem, hogy amúgy továbbra is nyitott vagyok már nem is reagált.."
Ne alázkodj már meg ennyire egy férfinak, egyik sem ér ennyit..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!