Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem toom hogy mikor van Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem toom hogy mikor van Mikor vaan?

Figyelt kérdés

Mikor van ősziszünet?:S

Bocsi hogy ebbe a katgóriába tettem csak itt mindig hamarabb kapok válaszokat :$

2010. okt. 9. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
november 1-8
2010. okt. 9. 14:02
 2/8 A kérdező kommentje:
köszikee
2010. okt. 9. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
nincs őszi szünet. felejtsd el, ez egy illúzió. ez az ellopott időből egy kis idő amit visszaadnak, nem szünet. sőt, ez is azért lesz, hogy utána többet tanulhass. blöe.
2010. okt. 9. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:
xD haha
2010. okt. 9. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Baromira nem nov. 1. Középiskolába vagy egyetemre jársz? Mondjuk mindegy, mert szerintem ugyanakkor van. okt. 22 az utolsó nap, amikor még suli van, utána 1 hét szünet. Az október 23 már őszi szünet!
2010. okt. 9. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
középsuliba járok, nálunk is november 1-től :D
2010. okt. 9. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
BME-n pl semmilyen szünet nincs
2010. okt. 9. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem ártana tudni,hogy hova jársz.

Én középiskolás vagyok és elárulom,hogy nálunk november 1-5-ig lesz az őszi szünet.

Nővérem egyetemista és neki pl.október 25-29-ig lesz a szünet.

2010. okt. 9. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!