Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Naaa most meg mi vaan? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naaa most meg mi vaan? :S

Figyelt kérdés

Nahszóval,arra szeretnék választ kapni hogy miért bün az önkielégités? vagy csak simán az ha 18 alatt szexelsz?ha egyszer van egy komolyabb kapcsolatom 16 évesen akkor miért nem csinálhatom ha testileg lelkileg fel vagyunk rá készülve? azért mert bün? dehát ez olyan mint ha a kaját kivánám,most nem ehetek mert az is bün? ....akkor az a bizonyos Isten miért teremtette ugy az embereket hogy kivánják a szexet? azért hogy legyen bennük ez az érzés,és aztán bün legyen ki probálni házaság előtt?

jézusom,ezt én nem értem ez az én számomra mindig egy nagy kérdőjel lesz.

2010. szept. 9. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy bűn?
2010. szept. 9. 14:25
 2/9 A kérdező kommentje:
az egyház.meg ha egy jó srácra gondolok már azis az....elvileg....-.-
2010. szept. 9. 14:26
 3/9 andybunny ***** válasza:
Szerintem az egyház ezt egyfajta korlátozásként vezette be, még anno, hogy tudják irányítani az embereket. Én egyébként azon csodálkozom, hogy a mai előrehaladott társadalomban még egyáltalán van követőjük.
2010. szept. 9. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Az egyház mondta, nem Isten. Csak azokat a dolgokat hidd el az egyháznak, amiket magától Istentől hallottál. Egyébként ha a házassággal van gondod, 18 év alatt lehet szülői engedéllyel. (A Rómeó és Júliában is Júliát 14 éves korára hozzá akarták adni feleségül Parishoz) De lehet házasság nélkül is szexelni, 14 éves kortól nem büntetendő, sőt, ha fiatalabbak vagytok mindketten akkor sem.

15/f

2010. szept. 9. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést inkább a vallás katgóriába tedd fel, itt nem fogsz rá komoly normális választ kapni..
2010. szept. 9. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Az önkielégítés nem bűn!

Istennek (már ha létezik ebben a formában) semmi baja nem lehet azzal ha jól érzed magad. Ha kihaltak a papok, nincs aki összeadjon, akkor senki sem d*ghat? Na ne mááár.

Ezt csak azért találták ki, mert az akkori emberek 2000 éve ezt tartották helyesnek és erkölcsösnek. Persze van benne némi igazság. De ettől még te azt csinálsz amit akarsz, a jó ízlés keretein belül...

Azért kívánod a szexet mert már testileg abban a korban vagy, hogy csinálhatnád.

Remélem így tisztább :)

2010. szept. 9. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:

mi a francnak foglalkozol a vallással, hogy mi bűn, mi nem bűn?

Embert ölni is bűn, mégis megteszik néhányan, bűntudat nélkül. Az is bűn, ha szüleid tiltanak a dohányzástól, te mégis dohányzol (ne vedd magadra).

A szex viszont jó.

2010. szept. 9. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért engeded, hogy a vallás irányítsa a magánéleted?
2010. szept. 9. 14:50
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

és nem teszem a vallás kategoriba mert ez nem egy oda illő kérdés.és amugy is itt eléggé normális válaszokat kaptam.

nem azért tettem fel a kérdést mert én kitudja milyen vallásos vagyok(persze be tartom a szabályokat)hanem azért mert nem voltam eevel a dologgal tisztába hogy most miért is büüün,ha egyszer ez egy tök természetes dolog.

amuuugy még a drága látós papok is dugnak ;)

2010. szept. 9. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!