Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vaan egy srác aki tetszik és nem tudom mit csináljak Szerintetek? (lent)
Figyelt kérdés
Hello! Tetszik egy srác.. Éssőő.. Egy susliba járok vele. Régóta ismerem. Ő 8.as én 6.as.. Együtt járunk gitározni már vagy 3 éve.. És egyre jobban tetszett.. És már nagyon.. Elég sokszor beszélünk suliba is minden.. Megtudtam, hoyg tetszik neki 2 lány de nem annyira.. Persze nem avgyok köztük.. Szerintetek lehet esély ?? :S2010. ápr. 21. 20:10
1/4 anonim válasza:
szerintem csak barátként gondol rád, de mivel én is hasonló helyzetben vagyok, nem akarlak elszomorítani :) menjetek el fagyizni vagy valahová, hátha kideürl, hogy te is tetszel neki
2/4 anonim válasza:
(sajnos) szerintem nem tetszel neki, de esély mindig van..
1. már észre vetted volna a 3 év alatt ha tetszenél neki..
2. túl sokat találkoztok, és mindent megbeszéltek-->barátság
3. a 8.osok a bomba nőre mennek és ha nem vagy az akkor sajna nincs jó kilátásod
javaslat:
maradj meg neki mint jó barát, és később ha már érettebb lesz (sajnos mi fiúk lassabban érünk) akkor észre fog venni! ;)
3/4 anonim válasza:
Szerintem, először tanulj meg helyesen írni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) És mi bajod van a helyesírádommal ?? Nyelvtanból 1 négyesem sincs.. Amúgy annyira nem vagyunk jóba, hogy mindent megbeszélünk :D
2010. ápr. 22. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!