Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban hogyan működik jól a határok kijelölése?
Hat én mindig úgy ismerkedtem, hogy volt a fejemben egy kép arról a parrol, aki jellemben hozzam illene.
Ha nem ilyen volt, akivel randiztam, akkor lezártam az ismerkedést. Nem álltam le megvaltoztatni, mert nem volt vele gond, csak nem passzoltunk volna össze hosszútávon.
Úgyhogy tapasztalatom szerint érdemes így ismerkedni, nem pedig kötetlenül és lesz ami lesz alapon.
24N
(Két éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt elunk, most költözünk saját lakasba, úgyhogy van egy kis tapasztalatom ilyen teren)
"szia, xy vagyok, ezek és ezek az elvárásaim, eltudod ezt fogadni?"
Én menekülnék egy ilyen után. Inkább ismerkedj kötetlenül.
Az ilyen kérdés már csak azért sm jó, mert hiába válaszol rá bármit is, a való élet fogja eldönteni.
Szerintem elég csak nagy átlagban olyat találj aki bejön némileg külsőre, bensőre...
Az élet mindig felülbírálja az ember elhatározásait, terveit, jövőképét...
Fontos az is, hogy két ismertlen ember, egymást csiszolják olyanra, amilyet a másik szeretne....
Tehát hiába döntöd el, hogy te milyet szeretnél, olyat nem fogsz találni, neked kell olyat faragj belőle....
A másik probléma a szerelem, ha szerelmes leszel, legyen az egy szék, vagy akár egy asztal, nem fogod látni a fától az erdőt, erre való az idő, a tapasztalat, hogy számtalan elkövetett hiba után, végre felfigyelj azokra a dolgokra, jelekre amiket már tapasztaltál, hogy érezd és lásd, hogy ahogy viselkedik, ahogy bánik veled az nem jó, és nem tűrni, halasztani, nyelni, (mint az előző kapcsolatokban) hanem rögtön tenni ellene....(mondjuk ezért sem feltétlen jó, ha későn kezd el az ember komoly kapcsolatokba belemenni, mert nem lesz információd, megélt, átélt történések és tapasztalat nélkül kellemetlen dolgokban lesz részed).
"A kisebb súlyúak ráérnek pl a bejöhet-e a kutya a házba."
Na látod, ez szerintem nagyon fontos.
6
Hat nekem bejött, pedig semmi rohadt nagy elvárásom nem volt vagy olyan, amit én ne tudtam volna.
Szerintem több értelme van keresgélni és nem találni valakit akit aztán foggal körömmel próbálok megvaltoztatni…
Első kérdésem: te valamilyen gép vagy?
Amíg logikai alapon gondolkozol egy érzelmeken alapuló kapcsolatról addig nyugodtan maradj csak egyedül.
🤣
Normális ember vagyok.
Tudod, miért van ennyi elfuserált kapcsolat? Mert mindenki csak az érzelmeivel van benne. Hagyjak magukat megalázni és kihasználni a “szerelem” (nem ez nem az, ez érzelmi függés és ragaszkodás) nevében.
Köszi, de én remekul el vagyok az ugyanígy gondolkozó párom mellett ♥️
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!