Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a palim, én meg tönkre mentem. Mások kik így érzik, mit csinálnak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 00:58
1/6 anonim válasza:
Ne szomorkodj:( Szeretnéd, hogy átöleljünk gyengéden???
Ötletnek: Netezz sokat! Itt sokszor jó a hangulat:)
A lényeg, hogy a pasival ne foglalkozz és próbáld kiverni a fejedből! Legyél sokat a barátaiddal és majd találsz normális pasit, aki igazán szeret!
2/6 anonim válasza:
En hasonlo cipoben jarok, es itt neha tenyleg nagyon jo a hangulat :). Szoval legyel itt, gy.k.-n, irj nekem privit, nezz valami jo filmet, legyel a baratokkal, menj el buliba. vegyel uj ruhat, legyel csinos... figyi, en mindig azt mondom magamnak, hogy ha ilyen fajdalmat tudott okozni, akkor nem is nekem valo... tobbet ersz! hidd el.
5/6 anonim válasza:
Ne hallgass Möraja Kerrit, hanem szard le a bunkó parasztját, ha nem értékelt Téged, akkor meg sem érdemel, mondom! Találsz jobbat, hidd el! Buta buta butaaaaaa hapsi, vigye csak akinek kell!!!!!
Masodik voltam :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak,vagytok:)))) köszönöm szépen:)))
2010. okt. 10. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!