Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt vagy sem? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A barátom színész, ami sok áldozattal jár, de most olyat tett, ami után nem tudom mit csináljak. A mai rögtönzött színdarabjában meg kellett csókolnia egy lányt (szerelmes-sztori). Ő ezt a darab után el is mondta nekem, mire én elsírtam magam, sorra bocsánatot kért, de azt mondta, hogy azért mesélte el egyből a jelenetet, mert ő nem is gondolt arra, hogy nekem ez ennyire rosszul esik. Azt mondja, hogy ő csak egy színész, az égvilágon semmit nem érez a színésztársa iránt, nagyon szerelmes belém továbbra is. Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Megcsalásnak tekintsem és szakítsak vele, vagy megértsem és megkérjem, hogy következőnek mellőzze az ilyen szerepeket?
2011. okt. 3. 19:29
1/10 anonim válasza:
Én semmit, egy masszőrt vagy nőgyógyászt sem hagynék el, nem féltékenykednék, mert dolgozni mer.
2011. okt. 3. 19:35
2/10 anonim válasza:
Normális vagy? Egy álcsók még nem megcsalás.
2011. okt. 3. 19:36
3/10 anonim válasza:
Igen, kérd meg hogy többé ne tegye ezt veled ! Még ha ez a munkahelye is "akár hobbi" még akkor se ha tökéletesen megbízol benne, akkor is egy másik nő vel létesít valamilyen szintű kapcsolatot.
Üdv. Don Juan-
4/10 anonim válasza:
a 2.-dik tudod a színészi munka ezzel jár!Ha nem tudod megemészteni egy idő után kiderül és akkor úgyis szakítás lesz a vége.
5/10 anonim válasza:
Szia figyelj szerintem bocsásd meg és mond meg neki h máskor inkább mellőzze az ilyen szerepeket, mert ha tényleg annyira szeretitek egymást ahogy mondod akkor nem éri meg véget vetni a kapcsolatnak. És vedd azt is figyelembe h ez csak egy szerep volt és semmi komoly és figyelj legalább egyből elmondta. Mondjuk azt nem tudom h miért lepődött meg annyira h neked ez rosszul esett de ez meg már a ti dolgotok, de szerintem ezt is meg kellene vele beszéld, h ezen nincs miért meglepődnie mert ha te tetted volna ezt és elmondod neki akkor ő h érezte volna magát és h nem lepődött volna meg ezen. Remélem h tudtam segíteni sok sikert és sok szerencsét h többé ne forduljon ilyen elő
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire válogathatnak a szerepek közül.
2011. okt. 3. 19:37
7/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem megcsalás, nálam legalábbis nem lenne az. Hiszen a munkája miatt tette, nem azért, mert ez volt a vágya.
A színésznek ez is egy munka, egy szerep, amit el kell játszani. Ez olyan, mintha egy haldokló beteget játszana.
Szerintem nem megcsalás, viszont, hogy később elkerüljétek az ilyen problémákat, beszéljétek át a dolgokat.
16/L
2011. okt. 3. 19:47
8/10 mus musculus válasza:
Basszus, akkor miért kezdtél el járni vele? Gondolhattad volna, hogy egyszer eljön ez a pillanat is. Ez a melója, ez a dolga.
2011. okt. 3. 20:30
9/10 anonim válasza:
"Szia figyelj szerintem bocsásd meg és mond meg neki h máskor inkább mellőzze az ilyen szerepeket, mert ha tényleg annyira szeretitek egymást ahogy mondod akkor nem éri meg véget vetni a kapcsolatnak."
Igen és másnap megmondják neki, hogy akkor köszönjük szépen. Nagyon sok olyan színész van, aki nem igazán válogathat és azt játssza, amit mondanak neki. De gondolom, ha az illető egy hollywoodi filmsztár lenne, aki egy filmben meztelenül rohangál és egy-egy filmét dollármilliókat kap, akkor ez nem lenne baj.
2011. okt. 3. 23:29
10/10 mus musculus válasza:
Utolsó, igazán leszokhatnál már a saját balf*szságod nőkre való átkenésére. Előre is köszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!