Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párommal? Lesz ez még jobb? Meddig éri meg küzdeni?
Igen nyílván kérdés, mert olvastam, hogy a férfiaknál is van szülés utáni depresszió. Van ahol több idő kell míg beleszoknak a helyzetbe.
Kérlek titeket csak olyan írjon aki empatikus tud lenni, mert így se könnyű nekem.
Bsszák le neki egy kva nagyot.
Férfiaknál szülés után depresszió...persze. mi lenne ha minden nő aki fétis lett belerúgna a másikba...
Az ilyet ott kell hagyni, ha tetszik ha nem.
Te jóságos Ég! Ezt még olvasni is borzalom volt.
Szerintem haladéktalanul próbálj meg keresni a lakóhelyed környékén Baba-Mama klubot. Budapesti vagy?
Abban a városban (esetleg falun,) ahol laktok életvitelszerűen, annak a honlapján lévő önkormányzati kiírásokat böngészgesd.
Családsegítő szolgálattal felvehetnéd a kapcsolatot. Akár egyedül is!!! NE KÉSLEKEDJ(!) Már szerda van megint.
Sajnos hétvégeken be vannak zárva a szociális ellátó helyek is. Magyar Máltai Szeretetszolgálat?!
Legszívesebben azt írnám, hogy valahogy keress fel egy templomot/imaházat, mert ez ÖRDÖGI(!) tevékenység. Ez az intelligens lény akkor is létezik, ha sokan tagadják, hogy "van".
Istentiszteletre járás lenne a kulcs. Vannak papok, lelkészek. Ha nagyon hiszel, az imádság szokott segíteni.
Szüleiddel mi lenne a helyzet? El tudod érni őket? Testvér? Unokatestvérek? Pszichológiai szakkönyveket keress meg könyvtárban, ha teheted.
A párod azért is "büntet" titeket, mert rossz környezetből jött? Otthon ilyen mintát látott? Mintha ezt olvastam volna.
Légy szíves, hogy erősíts meg, vagy cáfolj meg!
Hány évesek vagytok egyébként? Huszonévesek? Párod esetleg már harminc is elmúlt? Fura lenne, ha akkor is így viselkedne.
De a mai médiaszenny uralta világban már nagyon sok minden előfordulhat. Esetleg attól félhet, hogy nem tud eltartani hármótokat?
Munkahelyén mi történik? Főnöke? Munkatársai? Benti légkör? Jártál már ott? Telefonon fel tudod őket hívni?
Rendkívül nehéz egy bizonyos távolságból segíteni. Ha a szomszédomban lennél én már valószínűleg hívtam volna a rendőröket.
Az nem megoldás megvárni, amíg vér folyik. Akkor már túl késő lenne. Területileg illetékes jogsegély szolgálattal fel tudnád venni a kapcsolatot? (Csak a picit el ne vegyék!!!)
Mert sajnos a gyámhatóság BEAVATKOZÁSA(!) is benne lehet. Ez sajnos nagyon durva erőszak. Elfajult formában.
Párod szüleit ismered? El tudod érni őket? Testvére? Unokatestvérei?
Még egy utolsó tippem: védőnő kijár hozzátok rendszeresen? Tud erről a helyzetről? MINDENKÉPPEN SZÓLJ!!!
Esetleg - ha lélekjelenléted van - vedd fel mobiltelefonnal azt, amikor éppen bedühödik. Videókamera esetleg? Fényképezőgép?
Orvosi látlelet sem ártana, ha annyira látszik a sérülés. Valami megoldás biztosan lesz, csak át kell gondolnod.
Kérdező, aki veled történik az bántalmazás és a gyermek veszélyeztetése!!!! A kiskorú veszélyeztetése ( az is, ha téged bánt előtte) azonnali beavatkozást igényel! A mai nap haladéktalanul értesítse a védőnőt, gyernekorvost és ők megteszik a szükséges lépéseket! Ha addig is megrúg, akkor rendőrség! Anyaotthonba el tudtok menni a babával, amíg a lakhatás és a vagyon elosztás rendeződik! Az anyaotthonba kerülést a területileg illetékes gyermekvédelmi, családsegítő rendezi.
nane.hu
patent.hu
Sajnálom, de ez az ember agresszív, bántalmazó. Neked is szükséged van segítségre, nagyon jól tetted, hogy írtál ide! A két megadott honlapon találsz segítséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!