Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bemutatnátok így őket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bemutatnátok így őket?

Figyelt kérdés

A nagyszülőket meg a testvéreket a párodnak ha annyira nem szoros a kapcsolat meg szégyenled őket mert idióták stb?

Valahogy ettől a bemutatkozós résztől a szőr feláll a hátamon már a gondolatától is rosszul vagyok hogy a páromat bemutassam a családomnak..

2023. ápr. 17. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A nagyszüleim nem élnek már, a testvéremet nem ill. Nekem nincs már testvérem.

Aki számított volna a bemutatáskor (3 ember-ebből egy sem saját szülő) azok már nem élnek.

2023. ápr. 17. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
22%
Be, eléggé gáz, hogy így nyilatkozol róluk, de jó lehet "jogosan" valahol. Azért mutatnám be egyébként, hogy kiderüljön, hogy tényleg akar, szeret engem, vagy sem, ez amolyan jófajta teszt. Ha megfutamodik, akkor legalább fogod tudni, hogy miért. Mert oké, hogy valakinek nem megfelelő a családja, de nem tehetsz róla és nem vagy olyan tételezzük fel és persze veled tervezi a jövőt nem velük.
2023. ápr. 17. 19:04
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Mi van? Miért mutassam be, főleg ha idióták? Ha pl a szüleimet szégyellném, őket se mutatnám be.
2023. ápr. 17. 19:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Hogy szerete e engem abban nem kételkedem mert már be bizonyította rengetegszer.de meg van az okom hogy nem akarom a családom bemutatni,lesűlne a bőr a képemről,én szégyelném magam..nem is részletezem.Ha be kéne mutatnom a családom inkább szakítanék a párommal.
2023. ápr. 17. 19:16
 5/13 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy a tanult minták alapján, ha a rokonaid idióták akkor te is az vagy. A barátod mit szól ehhez?
2023. ápr. 17. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha tartom velük a kapcsolatot, én bemutatnám nekik - előre szólnék azért a páromnak... a reakciójából azért sok mindenre lehet következtetni. Ha értelmes, akkor el tud tőlük vonatkoztatni, és benned azt látja, azt ítéli meg, amilyen te magad vagy és ahogyan te viselkedsz, mindegy, mennyire buta, kulturálatlan, aljas vagy bunkó mondjuk a családod többi tagja.
2023. ápr. 17. 20:48
 7/13 A kérdező kommentje:
6os de akkor mi értelme így ennek az egész bemutatásnak hogy mindenki kínosan érezze magát?te bemutatnád egy olyan család tagod a párodnak aki bunkó mint a föld és mindenhol csak le égsz miatta meg szó szerint minden percben káronkodik, akkor is ha nincs rá oka.
2023. ápr. 17. 20:53
 8/13 anonim ***** válasza:
7: ha tartom velük a kapcsolatot, akkor hülyén veszi ki magát, ha rejtegetem a páromat előlük meg titkolózom. Inkább egy kínos délután / este, mint egy hosszan tartó kummantás, amit még félre is lehet érteni (ergo "nem akar felvállalni, azért rejteget").
2023. ápr. 17. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg a párodnak őszintén, hogy ez a helyzet és hogy nem azért nem akarod bemutatni, mert őt nem akarod felvállalni, hanem fordítva. Nem kell bemutatnod, ha ennyire rossz véleménnyel vagy róluk, fölösleges a kínos helyzet + nem hiányzik, hogy bunkók legyenek vele.
2023. ápr. 17. 21:00
 10/13 A kérdező kommentje:
8as tartom velük a kapcsolatot de csak telefonon meg muszályból nem pedig azért mert annyira imádom őket.
2023. ápr. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!