Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Extrém kicsi mellet műtenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém kicsi mellet műtenétek ha amúgy titeket nem zavar csak a párotokat?

Figyelt kérdés
Ő fizetné. De én még akkor se vagyok benne biztos. 23 vagyok, lehet nem fog már nőni, de én elfogadtam már egy jó pár éve hogy ilyen.
2023. ápr. 16. 19:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
7%

30as, nekem már 5 éve is mondták, sőt, mikor műtöttek volt aki azzal jött, hogy majd biztos tokzsugorodás lesz.. ha egyszer túl vagy rajta 15-20 évvel számolhatsz, hogy nem lesz baja, akkor meg már nem fog érdekelni, hogy milyen, és hízni is fogok, lesz ott több zsír, miután kiveszik. Jó lenne dokit kérdezned, aki már 20 éve csinálja őket, nagyobb tapasztalata van, mint aki 10 éve csinálja csak:) Illetve vannak hozzá fórumok is, magyar és külföldi egyaránt;)

Ne érje sérülés/nagy erőhatás, és ha túlvagy az első három éven tokzsugorodás nélkül, jó 15-20 év nyugis időszak jön, csak a baleseteket kell elkerülni, amit korábban is kerültél. Ez nem a régi idő, mikor még sóoldatos implantok voltak és keringtek rémtörténetek!

2023. ápr. 17. 11:57
 32/40 anonim ***** válasza:
86%

"20-25 évente általában ajánlott cserélni a mellimplantátumot, mivel ennyi idő alatt elöregedhetett annyit, hogy később kiszakadjon."

20-25 év és ezek UTÁN szakadHAT, MAJD valamikor ki. Néha ránéznek UHn 1-2 évente egyszer és annyi, ha huszonévesen gyerekszülés után berakod, vagy mondjuk 35 alatt, mikor már nem akarsz több gyereket, semmi bajod nem lesz 50es éveidig, amikor ingyen kiszedik kórházban:D Persze sokan nyafognak ellene, de amúgy egészen rendben van a dolog. Ha 40ig kibírom, nem fogok berakatni újat, 40esként eltávolítják, szedek fel egy kicsit és akkor lesz cickóm megint.

2023. ápr. 17. 12:02
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem a régi idő, mikor még sóoldatos implantok voltak és keringtek rémtörténetek"

Minden újonnan bevezetett dolgot dicsérnek, aztán majd idővel jönnek a kellemetlen meglepetések. Nem két nap alatt derül ki, hogy valami működik-e vagy sem, de azt alapvetően nem hiszem el, hogy egy beültetett idegen anyag jó a szervezetnek.

2023. ápr. 17. 12:02
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
Ez 20 éve van, a sóoldatosoknál már 5 év után jöttek a gondok. Csak közhelyeket puffogtatsz, vagy tájékozott is vagy a témában?
2023. ápr. 17. 12:05
 35/40 anonim ***** válasza:
85%

#34 Nem tudom, kinek szántad, mert nekem válaszoltál, de eddig még nem írtam a kommentedre, ez volt az első, valószínű előzőleg mással vitatkoztál erről. Engem nem kell meggyőznöd semmiről, hidd el! 🙂

Ha te így érzed jól magad, akkor hiper-szuper, mindenki azt csinál a testével, amit csak akar. Csak kissé vicces, mikor valaki úgy ad elő egy művi dolgot, mintha az mennyire egészséges lenne.

2023. ápr. 17. 12:08
 36/40 anonim ***** válasza:
36%

"Csak kissé vicces, mikor valaki úgy ad elő egy művi dolgot, mintha az mennyire egészséges lenne."

Nem az, de egészségtelen sem. Mint egy tetoválás kb, annyi az egész. Kaphatsz vérmérgezést, begyulladhat, fájhat, elkenődhet, de nagyrészt semmi extra azon kívül, hogy idővel nem olyan szép. Vagy mint egy fültágító. Attól, hogy nem egyik, még nem másik, nem csak két kategória van!

Van, akinek bejön, van, akinek nem. Nekem sem ideális és nem kifejezetten jön be, de jobb, mint nélküle volt. Persze lehetne jobb is, biztos fejlesztenek majd olyat is, amivel kényelmes hason feküdni is. Azért, mert valamit nem akarsz szélsőségesen rossznak, egészségtelennek, károsnak beállítani tudományos alap nélkül.. szerintem az ciki. Kb olyan, mint egy extrém piercing, vágnak/lyukasztanak, nyilván jobb, ha nem csinálják, de utána olyan lesz, amilyet szeretnél, nem hallsz bele és rohadt sokáig rendben van. Jó doki kell és jó implant, ahogy tetkó is a sarki kocsmai havertól szr lesz, de megfelelő helyen mestermű minden kockázat nélkül.

2023. ápr. 17. 13:34
 37/40 anonim ***** válasza:
62%
Én csak akkor műtenék, ha engem is zavarna.
2023. ápr. 17. 20:57
 38/40 A kérdező kommentje:
Nyilván most már picit zavar hogy nem akkora amilyennek ő szeretné, de még mindig eszemnél vagyok és nek hajlok a műtét felé.
2023. ápr. 18. 07:31
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

"picit zavar hogy nem akkora amilyennek ő szeretné"

Ez az ember nem szeret téged. Így ismert meg, mi az, hogy nem akkora, amilyennek ő szeretné? Nem szobrok vagyunk, akiket a párja kedvére alakíthat.

2023. ápr. 18. 09:51
 40/40 anonim ***** válasza:
82%

"20-25 év és ezek UTÁN szakadHAT, MAJD valamikor ki. "

Igen. Jó esetben. A gyakorlat viszont az, hogy a mellinplantátumok 30%-a a 10 évet sem bírja ki valamilyen oknál fogva.

2023. ápr. 18. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!