Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Extrém kicsi mellet műtenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém kicsi mellet műtenétek ha amúgy titeket nem zavar csak a párotokat?

Figyelt kérdés
Ő fizetné. De én még akkor se vagyok benne biztos. 23 vagyok, lehet nem fog már nőni, de én elfogadtam már egy jó pár éve hogy ilyen.
2023. ápr. 16. 19:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen prosztó, utolsó sz.ar, aki szabatni akarna rajtam, mert még csak nem is felel meg neki a testem úgy, ahogy van, nem is lehetne a párom soha az élketben. Nem méltó rá.
2023. ápr. 16. 20:51
 22/40 anonim ***** válasza:
96%
Biztoshogynem tenném tönkre a testem egy ffi kedvéért se. A műmell inkább szívás mint pozitív dolog.
2023. ápr. 16. 21:09
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe se jutna rábólintani, inkább szakítanék.
2023. ápr. 16. 21:11
 24/40 anonim ***** válasza:
38%

újabb 10 év múlva majd gondolkozok rajta, hogy kivetetem, mert idősebb koromra felesleges, meg addig majd biztos nem 58 kg leszek 170 centihez, ennek semmi baja nem lesz, mert a legmodernebb volt, még mindig őket rakják be:) Néha ultrahanggal ránéznek és ennyi, a legnagyobb bajom az lehet, hogy nem lesz szép. Honnan veszed ezeket az őskori infókat? Semmi baja sem lesz akkor sem, ha "megsérül"(de hogy sérülne?) ez egyben van, max elvándorol egy picurka darabkája ha kiszakad, semmi nem folyik ki belőle meg ilyesmi.

Tiszta marhaságokat beszélsz, már vagy 30 éve ezek a legmenőbbek, a szilikonosak, nem a sóoldatosak, az enyém meg még ezekhez képest is klassz. Nem tud megsérülni bent, hacsak nem talál valami motoros mellkason, de akkor ez lesz a legkisebb bajom:D A dokim mesélte, hogy van nő, akinek 15 éve bent van. Egyébként annyit ereszkedett a mellem az elmúlt 10 évben, hogy már nem olyan tökéletes, mint frissen volt, szóval lehet, hogy a gravitáció meg az idő miatt cserélnem kell, nem feszes a bőröm, de gondolom korral jár, mivel a súlyom max 5 kgt ingadozott 10 év alatt.

Kivenni amúgy ingyen kiveszik tb alapon is, csak újat nem raknak be, szóval 10 év múlva(ha lesz még tb), nem fog semmibe kerülni.

2023. ápr. 16. 21:23
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem!
2023. ápr. 16. 21:27
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre azt hittem az a kérdés, hogy ha én hajlanék rá, de a páromnak így tetszik jobban. Az még dilemma, de ez? Biztos, hogy nem. Én vagyok az, aki életem végéig, a nap 24 órájában a testemben fogok élni, senki más kedvéért nem változtatok a rajta, csak ha én szeretném. Még a fülemet sem lyukasztanám ki, nem hogy egy műtétet és a megjelenésemet ennyire változtató dolgot vállaljak be.

Extra kis mellem van egyébként nekem is.

2023. ápr. 16. 23:40
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
A melleid helyett a párod cseréld inkább.
2023. ápr. 17. 00:51
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, és volt már extrém kis mellű, és extrém nagy mellű barátnőm is, de egyszer sem merült fel bennem, hogy arra kérjem, hogy változtasson magán. Műtétre meg főleg kizárt.

A szerelem arról szól, hogy egymást szeretjük, és nem azt, akivé a másikat alakítani szeretnénk. Ha neki így nem vagy jó, akkor egyszerűen nem téged szeret, hanem azt, akivé alakítani szeretne. Ráadásul durván bunkóság ilyet kérni.

Egyébként meg #27 álláspontját osztom.

2023. ápr. 17. 11:12
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztos, hogy nem mennék bele, bár nekem sajnos extrém nagyok és ki nem állom őket, mert nagyon sok mindenben korlátoznak.
2023. ápr. 17. 11:46
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer kellett kés alá feküdni, "

Igen. Még egyelőre.

2023. ápr. 17. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!