Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Extrém kicsi mellet műtenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém kicsi mellet műtenétek ha amúgy titeket nem zavar csak a párotokat?

Figyelt kérdés
Ő fizetné. De én még akkor se vagyok benne biztos. 23 vagyok, lehet nem fog már nőni, de én elfogadtam már egy jó pár éve hogy ilyen.
2023. ápr. 16. 19:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem ismered, nézd meg a TLC: Unpretty videoját.
2023. ápr. 16. 20:18
 12/40 anonim ***** válasza:
93%
23 vagy. Jó párszor kés alá kellene még feküdnöd és egy rakat pénzt rákölteni. Nincs az a pénz, amiért vállalkoznék rá.
2023. ápr. 16. 20:20
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem mennék bele ilyesmibe. A te tested, nem az övé.
2023. ápr. 16. 20:20
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Fel nem merül hogy ilyesmire kérjem a párom.
2023. ápr. 16. 20:28
 15/40 anonim ***** válasza:
78%

Én vagy 10 éve csináltattam meg, semmi baja. Nekem is extrém kicsi volt, csak két mellbimbó állt ki, a fotók közt az enyém volt a legsíkabb mellkas..

Egyszer kellett kés alá feküdni, de én magam miatt csináltattam meg, egyszerűen borzalmas volt, hogy tényleg csak két mellbimbó maradt az amúgy is apró melleimből. Szülés és két év szoptatás után úgy éreztem nem vagyok jól. Ha szülés előtt vagy, ne csináltasd meg, mert a tejbelövellés(meg amúgy a súlyváltakozás is) tönkrevágja a melled. Akkor is, ha nem szoptatsz. Majd ha szültél, utána. Páran mondják, hogy szoptatás után is oké volt, de az extrém ritka, logikus, hogyha feszül, egy idő után lógni fog.

Én a te helyedben nem csináltatnám meg. Most, hogy már megvan, nem bánom, de azért nem olyan, mint mikor kicsi cuki saját cickóm volt. Akkor csak nagyon kicsi volt, de szép kerek, arányos-AA se:) Aztán szülés után megtapasztaltam milyen, ha van mellem:D B kosaras lett és utána már nem volt az igazi a lapos mellkas érzés, főleg, hogy teljesen lapos és formátlan lett.

Nem tudok többet írni, hivatkozz a gyerekes dolgokra, tejbelövellés, megnyúlás, nehezebb szoptatás meg ilyesmi, majd esetleg utána. Egyébként ha pasi pénzzel akarna rávenni arra, hogy változtassak a testemen az ő kedvéért, akkor ott véget is érne a kapcsolatom.

2023. ápr. 16. 20:28
 16/40 anonim ***** válasza:
81%
#15 oké, hogy eddig semmi baja, de 15-20 év után már csak azért is érdemes cseréltetni, hogy nehogy kiszakadjon az implantátum és nagyobb baj legyen. Nem kell pár évente cserélgetni az tény, de nem egy egyszer megműttetem magam és aztán életem végéig elvagyok vele kategória.
2023. ápr. 16. 20:31
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem műttetnèm más kedvèèrt.

23 évesen amúgy is felesleges, rengeteget fog még változni a tested.

2023. ápr. 16. 20:34
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen biztos hogy nem. Ha a férjem mondaná akinek szültem 3 gyereket, akkor is csak úgy gondolkodnék el rajta ha én is szeretném... de ez bizonytalan kapcsolatban a másik kedvéért, biztos hogy nem.
2023. ápr. 16. 20:40
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Soha senkiért nem változtatnék magamon. Csak magamnak, mert úgy tetszik és úgy érezném jobban magam. Vagy ha olyan munkám lenne. De az is a saját döntésem lenne hogy akarom-e azt a munkát és mennyi pénzt keresnék vele. Egy here farkáért, hogy az a kis libanyomorító kegyeskedjen felállni, nem tenném. Kirúgnám az idiótát.
2023. ápr. 16. 20:41
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

19 újra

A munkát úgy értettem, nyilvánvalóan, hogy modellkedés, vagy glammodellkedés vagy ilyesmi. Amiből NEKEM hasznom lesz. És a haszon nem az hogy valami nyomoroncnak ettől feláll és rámveri és én legyek boldog ettől.

2023. ápr. 16. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!