Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaza lehetett a kollégámnak?
Én 29 éves vagyok, de 20 éves a párom és általában 23-25 évesnek szoktak nézni külső megjelenés alapján az emberek. Jó a genetikám is és ez mellé tényleg mondhatni kiemelkedően egészséges életet is élek.
Szóval az emberek is különbözőek. Más 29 éves meg lehet kinéz 5-10 évvel idősebbnek akár genetikai okokból, akár mert leamortizálta már magát. Tehát a lényeg, hogy kor alapján lehet egy percepció a fejünkben, de az nem húzható rá annak a korcsoportnak minden egyes tagjára. Hogy te melyik 38-39 éveshez tartozol, aki már nagypapának néz ki, vagy akit még 10-15 évvel fiatalabb csajok szívesen szopkodnak, azt csak így nem tudjuk nyilván megmondani. Ezeket most teljesen objektíven mondom, tehát nem akarok sem beléd rúgni, de felszopni sem téged.
Ez is teljesen relatív dolog.
Nekem fiatalabb koromban is idősebb párjaim voltak mindig.
Most, negyven körül is az ötvenesek jönnek be.
Kinek mi ízlik... 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!