Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg igaza lehetett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaza lehetett a kollégámnak?

Figyelt kérdés
38-39 évesek vagyunk, azzal jött, hogy a 20-on éves lányok azt gondolják, ha ránk néznek, hogy vén fszk.
2023. ápr. 15. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Ha jól nézel ki, akkor nem.
2023. ápr. 15. 18:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Az arcom fiatal, nincsenek szarkalábak, tükörsima a bőröm. Annyi, hogy erősen őszülök, már gondolkoztam, hogy festeni fogom. Eredetileg fekete a hajam.
2023. ápr. 15. 18:28
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
20 évesen ja, hozzám képest vénembernek gondoltam kb a 35 felettieket. Most 32 leszek, igazából most is túl idősnek tartom ezt a korosztályt, nem ismerkednék tudatosan 40-hez közeliekkel. Az életmódomhoz sokkal jobban passzol a 25-30 közötti korosztály.
2023. ápr. 15. 18:38
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem, egy huszonéves nem fogja azt gondolni, hogy egy 40 körüli már öreg, csak max azt, hogy hozzá képest az, kapcsolat szempontjából
2023. ápr. 15. 18:53
 15/19 anonim ***** válasza:
A korai őszülésnek sok oka lehet, érdemes lehet foglalkoznod vele.
2023. ápr. 15. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése.
2023. ápr. 15. 19:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Én 29 éves vagyok, de 20 éves a párom és általában 23-25 évesnek szoktak nézni külső megjelenés alapján az emberek. Jó a genetikám is és ez mellé tényleg mondhatni kiemelkedően egészséges életet is élek.

Szóval az emberek is különbözőek. Más 29 éves meg lehet kinéz 5-10 évvel idősebbnek akár genetikai okokból, akár mert leamortizálta már magát. Tehát a lényeg, hogy kor alapján lehet egy percepció a fejünkben, de az nem húzható rá annak a korcsoportnak minden egyes tagjára. Hogy te melyik 38-39 éveshez tartozol, aki már nagypapának néz ki, vagy akit még 10-15 évvel fiatalabb csajok szívesen szopkodnak, azt csak így nem tudjuk nyilván megmondani. Ezeket most teljesen objektíven mondom, tehát nem akarok sem beléd rúgni, de felszopni sem téged.

2023. ápr. 15. 20:04
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Ezeknek a válaszoknak meg semmi értelme, hogy "szerintem a 20 évesek már öregek" (mondja a 10 éves), vagy "szerintem a 60 évesek még fiatalok" (mondja a 80 éves öreganyám). Ez is, hogy mit gondolnak rólad általában a huszonévesek tök mindegy. Neked csak elég egyet találnod, aki vonzónak tart, nem az összeset akarod meghódítani. Gondolhat téged öregnek magához 10-ből 8 huszonéves, ha lesz a végén csak egyetlen egy is, aki pedig szívesen van veled.
2023. ápr. 15. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez is teljesen relatív dolog.

Nekem fiatalabb koromban is idősebb párjaim voltak mindig.

Most, negyven körül is az ötvenesek jönnek be.

Kinek mi ízlik... 😉

2023. ápr. 16. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!