Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenék a kollegámnak?
Egyik férfi kollegámmal (családos ember) nagyon jóban lettünk, mindig poénkodunk és sokat beszélgetünk munka közben.
Azt vettem észre, hogy mindig mosolyog rám, kedveseket mond (semmi tolakodót).
Egyszer azt mondta, ciki de féltékeny a barátomra.
Rákérdeztem, hogy mi a szitu, azt mondta ne gondoljak semmi rosszra.
Tetszel neki.
Ezek a családos pasik mind ilyen gerinctelenek. Egyszer volt olyan aki a gyerekei fotóival akart felszedni.
Én sajnos rossz vagyok ebben, mert általában én is kedves vagyok másokkal, szóval nem gondolok bele többet, ha valaki viszonozza a kedvességem.
Többiek meg nem mondták, hogy látnának bele többet is.
Lehet, hogy félreértelmezi a kedvességem?
Ha tényleg mondott olyat, h féltékeny a barátodra, akkor még milyen jelet várnál tőle, h biztos legyél benne, h bejössz neki? :D
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor beszélj vele erről. Te a barátoddal képzeled el a jövőt (gondolom), szóval ehhez tartsa magát. Ha érti, érti, ha nem, akkor ne beszélgess vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!