Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök egy kollégámnak és kapcsolatban vagyok. Hogyan úszhatom meg legkevésbé kínosan?
A szituáció ezzel a kollégámmal elég bonyolult, középiskolából ismerem még. Most is egy helyen tanulunk/dolgozunk (külföldön élek, szóval más rendszer:D), de eddig nem voltunk különösen jóban.
Az utóbbi időben elkezdtünk egy közös projektet, ami most a fő bevételi forrásom. A közeledése viszont egyre személyesebb lett, pedig jól tudja, hogy van barátom, középiskola óta. Barátként én is nagyon kedvelem, gyakran dolgozunk nála vagy nálunk, jókat beszélgetünk, vitázunk akár estig egy sör vagy bor mellett, mivel elég más beállítottságúak vagyunk. Ezt felfoghatta randinak, de mivel mindig volt munka/suli indoka a találkozásoknak, mégsem tiszta.
A barátomat nem zavarja, bízik bennem és imádok vele dolgozni, ami jól is megy.
Nekem nyilván imponál a közeledése, vonzó férfi lett belőle, ha nem lenne barátom, valőszínűleg lefeküdtem volna már vele, vszont nyilván többre becsülöm a 3 éves kapcsolatomat.
Hogyan úszahtom meg a legkevésbé kínosan a helyzetet?
20L
Hát azért az elgondolkodtató hogy vonzódsz hozzá, és nyilván a 3 éves kapcsolat többre van becsülve, de amugy minden szó nélkül lefeküdnél vele.
Neked kell tudni mi a fontos neked, de egy olyan kapcsolatban ahol minden jó, ott ez eszedbe sem jut, amit most írtál, mert olyankor észre sem veszi az ember még a jó pasikat sem, még akkor sem ha együtt dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!