Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom másokkal olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom másokkal olyan jókedvűnek és derűsnek tűnik, velem meg mogorva mindig, akkor...?

Figyelt kérdés

Igen, már igyekeztem kipuhatolni, hogy mi bántja, semmi érdemleges választ nem kaptam.

Talán már nem szeret, csak nem akarja felrúgni amit sok évig építgettünk, vagy engem sajnál, nem tudom.

2023. ápr. 15. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem olyan jó ez a kapcsolat.
2023. ápr. 15. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak addig van veled míg más nem akad horogra.
2023. ápr. 15. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha a másiktól csak elvársz, akkor nem kapsz semmit.

Mennyi vidámságot, humort viszel te a kapcsolatba?

Nálunk mindketten, ezért még a legnehezebb helyzetben is tudunk jóizűen nevetni, akár a sajét csetlésünkön is:)

A humor alap egy kapcsolatba. Enélkül sosem élnétek túl a kemény helyzetet:)

2023. ápr. 15. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Amikor sokadszorra fakadtam ki és már "drasztikus" lépéseket tettem, amiért szinte sose volt otthon a párom, előadta magát, hogy szerintem mennyire jó arra hazajönni, hogy én mindig morcos vagyok? Talán azért voltam mindig feszült, mert minden rám maradt, szinte semmiből nem vette ki a részét (beleértve a közös programokat) és egyedül voltam lelkileg is...
2023. ápr. 15. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért azt találgatod, vajon miért ilyen? Miért nem azon gondolkodsz inkább, jó-e ez így neked? Annyiba sem vesz, hogy megindokolja az állandó mogorvaságát miközben mindenkivel jókedvű, te meg lábujjhegyezel, puhatolózol?
2023. ápr. 15. 15:02
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez jó kifejezés, lábujjhegyen puhatolózom :D

Puhatolóztam én erőteljesebben is, de akinek volt már kapcsolata, az sejti, hogy ezek milyen eredményesek. 0.

Nem, nem jó nekem. Ebből az következik szerinted 5-ös, hogy én lépjek, amit jónak látok, ugye?

2023. ápr. 15. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6, nem, ebből az következik, hogy zúdítsd a nyakába, te hogy érzed magad. Mi a t.ökért érdekel jobban ő, mint te saját magad? Ő puffog. Egy dolog. Te meg boldogtalan vagy mellette. Ez nagyobb dolog. Mitől félsz? Behisztizik és otthagy? Sokat nem veszítesz, jöhet valaki, akinek fontos vagy. Vagy észbe kap, és elgondolkodik, mit művel veled. De várni, behúzott nyakkal, míg kiderül, milyen sorsot szán neked, hidd el, nem éri meg.
2023. ápr. 15. 15:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7, úgy érzem tehetetlen vagyok ezügyben.
2023. ápr. 15. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
8, a tehetetlenségérzés mögött mindig félelem áll. Kérdezd meg magadtól, mitől félsz.
2023. ápr. 15. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!