Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin muszáj mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin muszáj mindig jókedvűnek lenni és jó pofikat vágni? Tényleg nem fér bele a lelkizés?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 11:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát a magánéleti problémáid terhelő annak, meg köze sincs hozzá, aki kvázi idegen és mégcsak nem is a párod es csalodást is okoz hogy nem iránta erdeklődsz nem ő erdekel, csak saját magad, stb.

Kellemetlen

2022. márc. 20. 12:04
 2/23 anonim ***** válasza:
51%
Sőt gyakorta a saját párunkat sem illik agyonterhelni a sz.rjaiddal.
2022. márc. 20. 12:05
 3/23 anonim ***** válasza:
90%

Nem. A randi egy önfeledt időtöltés, ami alatt a másikat igyekszel megismerni, nem a saját nyomorodon rágódsz. Arra ott van a pszichológus, vagy a különböző önsegítő csoportok.

Egy idegen embert ezzel terhelni, főleg randinak álcázva szerintem semmi jóra nem vezet.

2022. márc. 20. 12:05
 4/23 A kérdező kommentje:
Olyan sérüléseim vannak amiken nem tud pszichológus segíteni. Voltam párszor, de nem segített. Nem volt még soha barátnőm és mindig az elérhetetlenek tetszenek meg, ami ellen nem tudok mit tenni, pedig próbálkoztam. Nem tudom pozitív oldalamat mutatni annyi sérülést összeszedtem már az életben.
2022. márc. 20. 12:08
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan sérüléseim vannak amiken nem tud pszichológus segíteni."

És ezért egy idegen emberre akarod rázúdítani? :D

2022. márc. 20. 12:11
 6/23 anonim ***** válasza:
Önmagadat kell előadnod...
2022. márc. 20. 12:14
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

És ha a pszichológus nem tudott segíteni, akkor egy random ember fog tudni?

Keress másik pszichológust. Ja és "voltam párszor" nem elég. 3-4 alkalom nem fog segíteni. Hosszú hónapok, de akár évek folyamata is.

8/23 anonim ***** válasza:
100%

A voltam párszor kicsit kevés. Ez olyan, mint amikor valaki egy hónap kondi után közli, hogy neki ilyen a genetikája,a kondi meg fölösleges.

Egyszerűbb problémákat is van, hogy évekig kezelnek, nem, hogy mély sérüléseket.

Bár ettől függetlenül én se értem, miért gondolod, hogy egy idegenre kéne ezt rázúdítani a randin.

9/23 anonim ***** válasza:
45%
Én szoktam első randikon lelkizni, a kedvencem az, amikor egész éjszaka megy a lelkizés és az őszinte beszélgetés mindenről. Nagyon sok ilyen randim volt már, sőt, a legtöbb ilyen volt. De nyilván nem mindenki ilyen, nem mindenkivel lehet ilyet csinálni, főleg nem elsőre. Én elsősorban az erre nyitott emberekkel szoktam randizni, nem szeretem azokat a pasikat, akiknek csak össz-vissz annyi egy randin a téma, hogy mi a kedvenc színem meg a kajám, aztán elmondja az ő kedvenc színét és kajáját. Ja, és mindezt egy kávézóban ülve.
2022. márc. 20. 12:18
 10/23 anonim ***** válasza:
86%

Én is nagyon szeretek lelkizni akár első randin is, mindig olyanokkal jöttem össze, akik erre vevők.

Viszont sosem azokkal, akik rámzúdítják életük összes problémáját, szerencsétlenségét, akik képtelenek tenni a saját démonaik és problémáik ellen. Ha valaki odavetné nekem, hogy annyira szerencsétlen, hogy a pszichológus sem tud segíteni, és volt pár alkalmat, de nem segített, akkor menekülnék. A pszichológiai ülések munkák, és a valódi, igazán kemény munka az otthon kezdődik... és nem fog pár alkalom csodát tenni. Aki erre a belső munkára nem hajlandó, az inkább kerüljön el engem.

2022. márc. 20. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!