Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzo / imponalo, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzo / imponalo, ha egy ferfi lelkesen / szenvedellyel tud meselni szamara fontos dolgokrol?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 00:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Folyt A dumája mellett még egy antiszocnak is láttam amit a kvázi magányos hobbija alá is támasztott. Aki ugy elvan a kisvilágában mások meg nem is érdeklik
2023. ápr. 15. 07:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Modjaval gondoltam termeszetesen. Az a helyzet, hogy engem a testunk mukodese, testepites, eroemeles meg kulonbozo sportok hoznak leginkabb lazba, ezekrol nagyon lelkesen birok beszelni, de kozben meg tudom, hogy ezek sok not nem erdekelnek, igy azert igyekszek visszafogni magamat, sokszor tulsagosan is. Nem voltam / vagyok biztos benne, hogy amikor megakarnak ismerni, akkor erdemes-e ereztetni, hogy ezek nem csak siman erdekelnek, hanem kifejezetten fontosak szamomra.
2023. ápr. 15. 07:45
 13/19 A kérdező kommentje:
Olyan meg nem volt, hogy ne tudtak volna mellettem szohoz jutni. Altalaban en beszelek kevesebbet.
2023. ápr. 15. 07:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem csak az nem jön be ha vmi zárt kisvilágot mutat be magáról.

Már jobban tetszik az is ha pl nem magányos szenvedélyei vannak, pl akik járnak autós találkozókra, vagy versenyeznek, vagy csapatban fociznak, vagy tudnak táncolni, sakkozni, meg ugy mindenhez konyítanak vmennyit mindenbe belekóstolnak nyitottak sokmindent próbáltak már,a magányos dolgokról festés rajz videojáték konditerem nekem a kötögető nagyik jutnak eszembe.

Nagyon ritka kivétel azért van mikor egy srácot láttam tanulni a programozást és állandóan csak gépnél van, és teljes egyszerű szinte szegény és bteges családból származik, és rajta is látszik hogy van autista beütése, de amikor belenéztem a tanjönyvébe hogy 2 sort se értek és ez neki magyar és érthető?, meg amikor meséli hogy hobbiból weboldalakat fejleszt amiért néha innen onnan leesik pár százezer úgy hogy hivatalosan nem is dolgozik, csak tanuló, és ma ott tart hogy el is vagyok hűlve, hogy az a kis nyomi srác ez agymen és dúsgazdag sikeres IT-s, na az úgy más. De mint pasi értelemszerűen most sem kéne.

2023. ápr. 15. 07:54
 15/19 anonim ***** válasza:
*Brutál tankönyvei szakmai anyagai vannak, és akkor éreztem meg a korlátaimat hogy valamit husszor elolvasva se vagyok kéoes felfogni, az ugy rossz érzés is volt.
2023. ápr. 15. 07:56
 16/19 A kérdező kommentje:
#15: Nyugi, par ev utan o sem fogja erteni, hogy hogyan tudta megtanulni a masodfoku differencial egyenleteket megoldani, tapasztalatbol mondom.
2023. ápr. 15. 08:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Csúcskarriert épített azóta. Amikor tanult még, az sacc 10 éve volt.
2023. ápr. 15. 08:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem.

Nem szeretem, ha valakinek mániája ugyanarról beszélni.

Persze minden embernek megvannak a fő témák amikről szeret.

Van olyan akivel főleg az edzesről beszélgetek, van akivel filmekről. De a túl erőszakosan ugyanarról dumalast nem szeretem, terhes nekem akárhányszor valaki ezt csinálja.

2023. ápr. 15. 09:01
 19/19 anonim ***** válasza:
91%

Igen.

Az én párom verseny szinten mountain bike-ozik, és ha versenyen vagyunk vagy csak beszel róla, mindig ragyog a szeme és borzasztóan cuki ilyenkor, nagyon menőnek gondolom. Úgyhogy én imádom, ha egy srác ilyen, hozzáteszem, három exem volt előtte, de mindnek csak a kondi meg a játék volt az élete, ok nem tudtak, milyen valamiről szenvedéllyel beszélni.

2023. ápr. 15. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!