Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne erre a válaszod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne erre a válaszod?

Figyelt kérdés

Ha egy pasi ghostingolt/ eltűnt egy szó nèlkül pedig jól elbeszélgettetek előtte majd egyszer csak megint írna mit válaszolnátok?

Vagy csak letíltanátok?

Mert most ebben a helyzetben vagyok.

Természetesen én már nem szeretnèk tőle semmit mert az eltűnése engem nagyon megbàntott.

2023. ápr. 12. 18:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
12%

Semmi bajom ezekkel en is összevissza irok összevissza vagyok elérhető vagy épp nem elérhető.

Nálam esetleg párkapcsolatban számítana vmit de ott meg nincsenek is ilyenek.

2023. ápr. 12. 18:43
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkoznék vele többet, te se tedd.
2023. ápr. 12. 18:44
 3/21 anonim ***** válasza:
16%
Nekem még meloban is igy van ha irok egy cégnek majd válaszol addig intézek mást, irok mindenhova bekérek arajánlatokat, vagy irnak vagy nem, aztán választások az ajánlatok kozt. Nem csinalok ilyenekbol soha problémát emberek közt sem.
2023. ápr. 12. 18:44
 4/21 anonim ***** válasza:
15%
Vannak olyan barátaim is akivel több honapos vagy féléves kihagyásokkal is ott folytatjuk mindig ahol abbahagytuk. Ha majd egyszer több lesz akkor tobb lesz ha nem akkor nem.minek ezen görcsölni. Mindenkinek van élete addigis.
2023. ápr. 12. 18:46
 5/21 A kérdező kommentje:

A mai világban szerintem egy szó nélkül napokig vagy hetekig eltünni bunkóság...

Főleg, hogy folyton online van.

2023. ápr. 12. 18:46
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Én itt is csak azt tudom mondani, hogy aki direkt eltűnik, mert nem akarja ezt kerek perec megmondani hogy nem és vesztegeti és váratja a másikat miközben ő már az x-edik másiknál is eljátszotta a nagy eltűnést azt engedni kell hagy menjen.
2023. ápr. 12. 19:14
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

* vesztegeti az idejét a másiknak és váratja, miközben ő már az x-edik másiknál is eljátszotta a nagy eltűnést azt engedni kell hagy menjen.

Amugy pl. vannak olyanok akik azért ghostingolnak mert van egy állandó barátnő, van aki azért mert rájön hogy nem, és nem meri megmondani, valak csak szórakozik, valaki meg azért mert beparázott és stb. Mindegy miért ez az ő döntése hagyni kell ilyenkor menni.

2023. ápr. 12. 19:18
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

* valaki

Leírtad hogy nem akarsz semmit tőle már. Legyél fer és mond meg neki és köszönj aztán utána már ne foglalkozz vele. De ez legyen határozott.

2023. ápr. 12. 19:20
 9/21 A kérdező kommentje:

Miért lennék vele fer?

Hisz ezt már többször eljátszotta, hogy eltűnik.

Egyszerűen csak azt teszem amit ő.

2023. ápr. 12. 19:27
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Oh ha többször akkor ignoráld. Ezt nem írtad.

Azt hittem egyszer és lehet volt nyomós oka pl. azon kivül amiket felsoroltam. Olyankor érdemes egy magyarázati esélyt adni személyesen de ha ott is tőszavazik vagy necc az eltűnés oka, akkor hagyni kell.

2023. ápr. 12. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!