Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg azt szeretitek ha egy pasi képes dönteni, nem pedig döntésképtelen?
Például felhív és ahelyett, hogy ezeket mondja:
- Neked mikor lenne jó a találkozó?
- Akkor 3-kor jó neked, ráérsz?
Ehelyett:
- 3-kor ott vagyok nálad.
Vagy egy randinál
- Te hova szeretnél menni?
- Étterem jó lesz?
Ehelyett:
- Menjünk étterembe, este 6-kor találkozunk.
Tényleg szeretitek azt, ha valaki nem kérdez, hanem kijelenti, hogy mi lesz, kissé parancsol?
Pedig én azt olvastam erre buknak.
Pl ahelyett hogy megkerdezed, hogy megölelhetlek, adhatok csókot, stbb, kérdezés nélkül amikor úgy érzem öleljem meg.
Igen, legyen határozott, de ne parancsolgató.
Szóval pl. a Te példádnál maradva: nyilván azért kérdezd meg, hogy melyik időpont vagy helyszín alkalmas, de pl az ilyen "mihez van kedved?" vagy "hová menjünk" vagy"neemmindeg" vagy "nem tudom" dolgokat mellőzd.
Érted, a legtöbb pasi úgyis meg akarja d-gni a nőt a randi végén, még azért is nekünk kell megdolgozni? Erőltesd meg magad kicsit, de azért legyél rugalmas, de ne adj túl sok opciót se.
Például:
- Szia Juli! Szeretnélek elvinni vacsorázni, esetleg ráérsz szerda vagy péntek este?
- (Megmondja, hogy pénteken ráér).
- Mikor végzel a munkában?
- (Mittomén, mondja, hogy 5-kor)
- Ok, akkor mit szólsz hozzá, ha foglalok asztalt 8-ra és fél8-ra érted megyek?
- (Mondja, hogy az csodás lesz.)
- Szuper, mihez van amúgy kedved? Én az xy meg az xz helyekre gondoltam, de nem tudom, van-e valami preferenciád vagy speciális étrended....?
Erre ő megmondja, hogy az xz-től két napig hasmenése volt legutóbb, úgyhogy te lefoglalod a másikat és fél8ra pénteken ott várod a kapualjban egy csokor virággal (amennyiben megbizonyosodtál róla, hogy szereti a virágokat).
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!