Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Egy éve jártam az egyik osztálytársammal, de megcsalt. Nagyon boldogok voltunk, és én még most is szerelmes vagyok belé, de akkor szakítottam vele és lezártam a dolgot.
Most pár napja azt mondta nekem, hogy nem tud kiverni a fejéből és hogy szeretné ha megbocsátanék neki, és hogy szeretne velem megint járni.... És nem tudom mit csináljak mert annyira aranyos és tényleg szeretem, de félek hogy megint megcsal és nem tudom mit mondjak neki.... Ti mit tennétek? Szerintetek mit csináljak?
L/17
2015. ápr. 18. 15:13
1/11 anonim válasza:
Ha egyszer megcsalt, megcsal máskor is
2/11 anonim válasza:
Hat ha szeretnem én összejönnek vele ujra. Bar ha mar egyszer sikerult lezarnod akk nem csinalnam ujra.
3/11 anonim válasza:
Nem jött össze a másik buksza?
Ha hülyét akarsz magadból csinálni akkor nyugodtan gyere össze vele megint.
4/11 Pagiva0725 válasza:
A 3.-nak igaza van,csak el ba××ta a másiknál és hiányérzete van.én a helyedben biztos nem jönnék össze vele mert idővel úgy is újra megcsal.Most csak csalódott hogy nem jött össze neki és veled visszanyerhetné az önbizalmát vagy ha nem erről van szó akkor csak szexhiányos!
5/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van... csak én annyira szeretem őt...
2015. ápr. 18. 15:48
6/11 anonim válasza:
És mit szeretsz rajta, hogy félrekúrt?
7/11 anonim válasza:
Egy év után jutott csak eszébe hogy hiányzol neki? Ha le tudtad zárni akkor én már nem tenném fel a sebeket hiszem elég sok idő eltelt
8/11 A kérdező kommentje:
Még csak 15 voltam, nem feküdtem le vele....
2015. ápr. 18. 18:35
9/11 anonim válasza:
hát szerintem ne kezd újra vele. ha egyszer megcsalt, akkor tényleg megfog csalni máskor is... nyugi, majd jön egy rendes fiú, aki csak téged fog imádni, és rá se néz más lányra :)
10/11 JohniDaren válasza:
Azt mondanám neki legyen kreatív, bizonyítsa be mennyire szeret, addig meg szenvedjen.
l/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!