Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zsidó vagyok, körülmetélt, ez mennyire gátolna
titeket az ismerkedésben?
Ha valaki csak emiatt elhajt téged az kit érdekel? Legalább időt spórolsz magadnak.
2015. ápr. 18. 02:52
2/15 anonim válasza:
szexben nem érdekes, de mint zsidó a világot romboló náci ideológiád (lsd Izrael-közel kelet)minden normális embert taszít...
2015. ápr. 18. 05:10
3/15 anonim válasza:
A régi szép időkben nem reklámoztátok magatokat...
De sebaj indítom a Tigrist
2015. ápr. 18. 06:51
4/15 anonim válasza:
Engem igen. Főleg, hogy nekem a németek jönnek be :D
15/L
2015. ápr. 18. 07:00
5/15 anonim válasza:
Engem is zavar. Jó nem annyira hogy ha bejössz és belsőleg is stimmel minden, ez miatt ne foglalkoznék veled, de nagyon nem örülnék neki.15/l
2015. ápr. 18. 08:10
6/15 anonim válasza:
Ideológiátok miatt (zsidó felsőbbrendűség) még meg is vernélek 20 l
2015. ápr. 18. 08:10
7/15 anonim válasza:
Nos férfi vagyok. DE ! Nem vagyok sem zsidó, sem zsidóbérenc, én is elítélem a zsidó vallásból származó, tömeggyilkos, rasszista, kirekesztő, manipulatív csoportok, rendekmunkáját. Viszont egy egész közösséget billoggal illetni hasonlóan rossz, mint az imént említett dolgok. Ha a személy, alapvetően emberi tulajdonságokat, értékeket őríz, akkor a faji, vallási hovatartozása oly mindegy. Én nem utasítanák el ilyenek miatt egy nőt sem. Legyen afro, zsidó vagy ázsiai. Egyébként is nagy szerelmem Natalie Portman. 24F
2015. ápr. 18. 10:27
8/15 anonim válasza:
Úristen, a kérdező semmit sem írt az ideológiájáról, amúgy sem tudtok semmit erről amikor azt írjátok: a vallásotokból eredő ideológia, amikor az ortodox zsidók el sem fogadják Izrael államot. Mindegy.
Nekem ettől bejönnél kérdező, a korod miatt nem jönnél be, mert fiatalabb vagy nálam.
2015. ápr. 18. 10:49
9/15 anonim válasza:
Csak a "amikor az ortodox zsidók el sem fogadják Izrael államot"
Már több kérdésnél is leírtam.
Csak a haszid(jámbor) és a haredi(ultra-ortodox) zsidók között vannak olyanok akik nem fogadják el Izrael államát (mármint a zsidó állam létét.)
De ott is egy kis zöme a ultra-ortodoxiának és a haszidizmusnak. PL. Neturei karta,Szatmári haszidok,HaEdah HaHaredish,Toldos Aharon......STB
2015. ápr. 18. 12:08
10/15 anonim válasza:
És ennek szerinted mi köze van ahhoz hogy a kérdező zsidó fiatalemberrel járna-e valaki? Írt ő valamit a saját ideológiájáról? Gratulálok az összes antiszemita vérmagyarnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!