Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tii sem bírtok olyan pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tii sem bírtok olyan pasikkal ismerkedni, akik sokszor hangoztatják, milyen kevés idejük van a munkájuk miatt?

Figyelt kérdés

Mindenki arra szán időt, amire akar. Volt már nagyon elfoglalt palim, mégis tudott időt szakítani rám.

És vajon miért hiszik a pasik, hogy ezt a dumát bekajálja egy nő?

Elküldöm az anyjába azt, aki kb.3x ellövi ezt. Nyilván csak dgni akar.🙄

2023. ápr. 11. 08:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Az kiert zavar, ha baratod sok idot tolt veled?
2023. ápr. 11. 12:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 és 10-es nálatok mit jelent a rádtelepedés?
2023. ápr. 11. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
izles dolga, en szeretem ha a baratom 0-24 velem akar lenni.
2023. ápr. 11. 13:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez ideális lenne, mert én ugyanilyen vagyok, csak nőben.

Sajnos mindig olyanokkal hozott össze az élet, akik állandóan együtt akartak lenni/állandóan beszélni akartak, és annyi konfliktus volt emiatt, hogy végül ott is hagytak. Pedig volt közöttük olyan, aki nagyon sokat dolgozott (vendéglátás), minden egyes szünetében telefonáltunk, de ő még éjjel 2-kor is találkozni akart (akkor végzett), aztán megsértődött, hogy én olyan későn már csak aludni szerettem volna, így lemondtam.

Egyébként évek óta nem ismerkedem amiatt, mert elfoglalt vagyok (egyetem + több munkahely + versenysport), mert én se érezném korrektnek, hogy nem tudok időt szakítani a másikra, de örülnék neki, ha lenne olyan, akivel hasonló az életritmusunk, így nekem se kellene lemondani semmiről. Na meg nem is vagyok az a típus, aki szeret állandóan együtt lógni a másikkal

2023. ápr. 11. 13:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs munka van ido, nincs penz akkor meg nem kell a nonek.
2023. ápr. 11. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én próbálok olyan nőt keresni aki hasonlóan elfoglalt
2023. ápr. 11. 13:32
 17/18 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem se igaz! Másikkal lenni öröm! Arra tuti csinal időt.

Ha nem akkor csak azért kellesz hogy kéznél legyél.

Pattomtsd le az ilyeneket ezt a dumát sose vedd be!

Nem az a lényeg hogy miért hanem hogy neked nem.jo és akkor menjen olyanhoz aki szintén tojik a fejére.

Idióták ezek!

2023. ápr. 11. 23:18
 18/18 anonim ***** válasza:
53%
17-nek pedig igaza van abban, hogy amikor egy ferfi allandoan talal jobb elfoglaltsagot nalad akkor nagy a gaz. Sajnos en sem tudtam ezt, mert soskzor olvasni itt neten is, hogy orulj neki meg az semmit nem jelent o is meg mas is olyan ember, hogy maganakvalo es inkabb van egyedul stbstb.. de ez akkora hulyeseg, ha az ember ismerkedik es alakul valami es haladtok akkor orulten vagyik a masikra..ha ez nincs igy akkor keressen mas not akinel majd ezt erzi. Sajnos en benne maradtam egy ilyen kapcsoaltba ahol mar az elejen ez ment, hogy jaj faradt,munka,szul a teknose stb aztan evekkel kesobb kiderult szanaszet csalt akkor amikor lemondta a randikat, sot igazanol nem is kotodik hozzam pedig ugye o is nagyokosan bemagyarazta hogy mennyire tok normlis dolog ha alig talalkozunk, meg akkor vagyok csak felnott ha elfoglalom magam mindig nelkule es nem is keresem…
2023. ápr. 12. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!