Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tii sem bírtok olyan pasikkal ismerkedni, akik sokszor hangoztatják, milyen kevés idejük van a munkájuk miatt?
Mindenki arra szán időt, amire akar. Volt már nagyon elfoglalt palim, mégis tudott időt szakítani rám.
És vajon miért hiszik a pasik, hogy ezt a dumát bekajálja egy nő?
Elküldöm az anyjába azt, aki kb.3x ellövi ezt. Nyilván csak dgni akar.🙄
Nekem ez ideális lenne, mert én ugyanilyen vagyok, csak nőben.
Sajnos mindig olyanokkal hozott össze az élet, akik állandóan együtt akartak lenni/állandóan beszélni akartak, és annyi konfliktus volt emiatt, hogy végül ott is hagytak. Pedig volt közöttük olyan, aki nagyon sokat dolgozott (vendéglátás), minden egyes szünetében telefonáltunk, de ő még éjjel 2-kor is találkozni akart (akkor végzett), aztán megsértődött, hogy én olyan későn már csak aludni szerettem volna, így lemondtam.
Egyébként évek óta nem ismerkedem amiatt, mert elfoglalt vagyok (egyetem + több munkahely + versenysport), mert én se érezném korrektnek, hogy nem tudok időt szakítani a másikra, de örülnék neki, ha lenne olyan, akivel hasonló az életritmusunk, így nekem se kellene lemondani semmiről. Na meg nem is vagyok az a típus, aki szeret állandóan együtt lógni a másikkal
Szerintem se igaz! Másikkal lenni öröm! Arra tuti csinal időt.
Ha nem akkor csak azért kellesz hogy kéznél legyél.
Pattomtsd le az ilyeneket ezt a dumát sose vedd be!
Nem az a lényeg hogy miért hanem hogy neked nem.jo és akkor menjen olyanhoz aki szintén tojik a fejére.
Idióták ezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!