Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb jó pasik, nektek a nőknél való sikerekben mik voltak a legjobb/legszebb/legkönnyebb éveitek?
Én is mindig fit voltam. Nem bunkó voltam, hanem figyelmes, így sose volt gond a csajozás. Pár éve váltam, semmi sem változott.
46F
Fiatalon nagyon sokat sportoltam, vízilabdáztam és nagyon könnyen lehetett ismerkedni strandon. 23 évesen az akkori barátnőm rávett arra, hogy menjünk le táncolni tanulni és rájöttem, hogy mennyire nagy fegyver ez egy férfi kezében. Ha nem vagy falábú, van némi ütemérzék, akkor nagyon könnyen lehet vele ismerkedni.
Harmadsorban nagyon sok múlik az ápoltságon és a megfelelő kommunikáción, ezt lehet tudatosan fejleszteni, ha meg tudsz nevettetni egy nőt az már fél siker, a külső is fontos, de a belbecs tartod meg.
Nekem a 28-32 volt a legkönnyebb. Nem azt mondom, hogy sorba álltak, de voltak spontán kezdeményezések is szép nőktől, sikerült szép, művelt modellel is összejönni.
Aztán most 35 évesen visszakerültem a piacra, kb. semmiben sem változtam (csak a korom) azóta semmi. Tinderen is hetek telnek el anélkül, hogy akár csak 1 kedvelést kapnék. Másfél éve pedig 10+ randit sikerült leszervezni két hónap alatt...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!