Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egyik barátnőmről, aki ezért szűz még 29 évesen?
Egyik kedves barátom.
Azt mondja csak az okos férfiak nyűgözik le (ügyvéd/orvos/stb.)
Az átlagemberrel nem tud mit kezdeni. Viszont ő meg átlagember, ezért egy ügyvédnek nem kell a hölgy.
Azt mondja megérti, de akkor sem tudja lejjebb adni. Próbált már ismerkedni átlagemberekkel, hamar elunta magát.
Mivel segíthetnék neki?
Hát nem tudom. Nekem volt jogász párom, elég unalmas egy ember volt.
Semmi véleményem, az ő baja ha egyedül marad.
Egy pszichológus mióta átlagember vagy mit jelent neked az átlagember??? Mondd ki, hogy diplomás nőnek csak intelligens, diplomás pasi kell, mert neki ez az igénye és pont. Én is pszichológián végeztem egyébként, 26 évesen ugyanebben a cipőben járok így megértem a barátnődet.
Sosem éreztem magam "átlagembernek" annak minden jó és rossz tulajdonságával együtt. Kiskorom óta átlag feletti az intelligenciám, viszont hiperérzékeny vagyok. Ez igaz lelkiekben is, kezelnek depresszióval, sajnos örököltem így valószínű életem végéig szedhetem a gyógyszerem és járhatok terápiára.
Ettől függetlenül megvannak a személyes kvalitásaim is, amikkel alkalmas vagyok pszichológusnak. Pl: empátia, önismeret (ezzel külön foglalkozom is), önfejlesztési igény, jó hallgató képesség, elfogadó vagyok, nem vagyok rasszista (bár a vallási fanatizmus kérdésével azért rendesen megküzdöttem, mert én ateista vagyok).
Tapasztalatból mondom, hogy diploma nélküli férfiakkal nagyon nehéz egy hullámhosszra kerülnöm. A pszichológia egy life-long-learning hivatás. Folyamatosan fejlődik, mindig vannak új képzések amiket el lehet végezni, nem kevés pénzért stb.
Nekem ezek olyan igényeim, amit úgysem ért meg az, akit életében nem érdekelt a tanulás.
#22-es Nem csak egyetemen lehet tanulni, a life-long learninghez nem feltétlen kell egyetemi végzettség. Ismerek egy-két embert akik elkezdték az egyetemet, de abbahagyták, mert vagy kiábrándultak a szakból,vagy vállalkozásba kezdtek, esetleg külföldre mentek egyetem alatt, de nem tértek vissza. Mindegyik folyamatosan fejleszti magát, járnak tudományos előadásokra. Olyat is, aki fiatal korában alkoholista lett, az italt már lerakta, de egyetemet nem végzett, viszont folyamatosan fejleszti magát, tanul.
Az egyetem egy út, ahol struktúrált környezetben tanulni tudsz, de bőven nem az egyetlen ahol azt a tudást megszerezheted.
Azt viszont aláírom, hogy nagyobb eséllyel találsz ilyen embert diplomás körökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!