Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egyik barátnőmről, aki ezért szűz még 29 évesen?
Figyelt kérdés
Egyik kedves barátom.
Azt mondja csak az okos férfiak nyűgözik le (ügyvéd/orvos/stb.)
Az átlagemberrel nem tud mit kezdeni. Viszont ő meg átlagember, ezért egy ügyvédnek nem kell a hölgy.
Azt mondja megérti, de akkor sem tudja lejjebb adni. Próbált már ismerkedni átlagemberekkel, hamar elunta magát.
Mivel segíthetnék neki?
2023. ápr. 9. 12:15
1/24 anonim válasza:
Miért kellene segíteni neki? Felnőtt ember, úgy él, ahogy akar vagy tud.
2/24 anonim válasza:
Tisztában van vele, milyen hátrányokkal jár a hozzáállása, ennek tudatában továbbra is vállalja. Innentől részedről nem lehet, nem is kell csinálni semmit.
3/24 anonim válasza:
Ő dolga, neki kell ezt intézni. Amúgy ha segíteni akarsz, vidd el kultureseményekre, előadásokra, hogy a saját intelligenciáját, rudását fejleszteni tudja.
4/24 anonim válasza:
Hagyjuk mar, az ilyen embereknek boven van atlagember parja. Nem emiatt nem talal senkit.
5/24 anonim válasza:
Mi a foglalkozása? Lehet képzi magát csak te nem tudsz róla. Például én is szoktam tudományos dolgokat bújni de nem szoktam elmondani, mert néhányan előbb néznek hülyének miatta. De ha valaki olyat találok akivel lehet ilyenekről beszélgetni, az meg tök jó.
6/24 anonim válasza:
Aki foglalkozás alapján ítéli meg az embert, az minden csak mem okos. Ezért nem talál senkit.
7/24 A kérdező kommentje:
Pszichológián végzett.🙄
2023. ápr. 9. 12:53
8/24 A kérdező kommentje:
Hatos, nem foglalkozás alapját ítél, hanem tapasztalat alapján. Én is ezt mondtam neki legelőször, de nem elgondolás alapján vágja ezt rá.
2023. ápr. 9. 12:55
10/24 A kérdező kommentje:
Kilences, iért, az gáz?
2023. ápr. 9. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!