Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 éves férfinak hol kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves férfinak hol kéne tartania?

Figyelt kérdés

Ismerek olyanokat akik pár évvel fiatalabbak nálam, de már házasok és gyerekük is van már.

Nekem meg még komoly kapcsolatom sem volt, csak elutasítások. Tízenévesen is tartós kapcsolatokban vannak nekem meg még felnőttként sem jön össze semmi. Lemaradva érzem már magam.

2023. ápr. 8. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

De édi vagy :)

Ez a pasitipus van kihalófélben:(

2023. ápr. 8. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Egy bármilyen diploma vagy szakképesítés, felfelé ívelő karrier. Még nem baj ha nincs lakas, autó, még gyűjtse a pénzt.

Párkapcsolatilag jó ha már volt, vagy még mindig van legalabb egy komoly kapcsolata, de az se vészjoslo ha még nem volt.

A család ilyen fiatalon szerintem elhamarkodott, bar ezt is egyéne, meg a helyzet válogatja. Akik mondjuk 17 éves koruk ota együtt vannak miért ne léphettek volna? De 1-2 éven belül szerintem hülyeség.

2023. ápr. 8. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
13%

Tesám!

Ilyen pasi akit leírtál manapság még egy kivénhedt 60 éves melegnek se kéne.

2023. ápr. 8. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
26 éves vagy, még 50 évesen is akadhat partner.
2023. ápr. 8. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

3 kapcsolaton túl is azt tudnám javasolni, hogy vigyázz, mert kihasználnak, ha kell biztosítsd be magad mert hátbaszúrnak olyanok is, akiknél sosem számítanál.

33. Vagyok és nem tartok sehol, se a boldogság sem a szomorúság útján. De mégis azt mondom, hogy ha van pár milliós megtakarításod, szállásod, legyen az bármi ami nagyobb egy kutyaolnál már nem vagy elcseszett. :D

2023. ápr. 8. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen végzettsége legyen, stabil munkahelye, és legalább igénye vagy tervei a saját lakhatás megvalósítására.

Párkapcsolati szempontból is legalább próbálkozzon, gyűjtse a randitapasztalatot, hogy tudja mit keres pontosan.

2023. ápr. 8. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

A legfontosabb, hogy ne hasonlítgasd magad másokhoz állandóan, ezen felesleges stresszelni.

Legyenek terveid, céljaid és dolgozz is értük.

2023. ápr. 8. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
26 evesen elvart az onallo, felnott szemelyiseg, es az eletkornak megfelelo onismeret. Te meg egy kerdojel vagy, az ut elejen sem jarsz.
2023. ápr. 8. 22:13
 9/10 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Hát semmiképp se ott mint én egy 26 évesen egy kiégett 50es szintjén legyél. Hiába mentem fejjel a falnak, vállalkozás építésnek piszok fiatalon,csődöl befelé. Hiába ugrottam neki 20 évesen a "házas"életnek mondhatni az első nőmmel,gondok vannak azzal is.

Hiába kapkodtam el a dolgokat úgy hogy életem/fiatalságom nen volt mellette,visszafelé sült el sokminden. Annyi, hogy a tapasztalatokat fel tudom használni a jövőben,de lényegében kezdhetek elölről majdnem mindent. A lényeg hogy találd meg az egyensúlyt aközött hogy építed magad de érezd is jól magad a mindennapokban legalább egy kicsit. Többi majd alakul ha következetesen csinálsz mindent.

2023. ápr. 9. 07:09
 10/10 Hans Pötterman ***** válasza:
*javítás: "semmiképp se ott mint én, hogy 26 évesen egy kiégett 50es szintjén legyél"
2023. ápr. 9. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!