Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sok az ha egy lánynak 23 éves korára volt már 5 barátja, ha így folytatja akkor 30 évesen hol fog tartani, 10-15 férfinál?
Figyelt kérdés
Nekem az ilyen lányokról az jut az eszembe hogy vagy rossz emberismerők és rosszul választanak, vagy pedig a link fiúkat szeretik.2022. dec. 6. 08:32
1/23 anonim válasza:
5 barátja vagy 5 szexpartnere volt?
Szerintem egyik sem vészes, de mondjuk egy ponton túl az tényleg fura, amikor valaki félévente összejön egy új emberrel. Picit tényleg arra utal, hogy rosszul menedzseli az életét. A szexpartnerek nagy száma viszont nekem oké, elvégre azokkal nem tervezett hosszú távra.
2/23 anonim válasza:
Vagy csak szerelmes típusok és a szerelembe szerelmesek, nem az adott illetőbe.
Nekem is volt olyan barátnőm, akivel pénteken szakítottak, vasárnap már társkaresőn volt, hogy keresse az igazit. Vannak ilyen emberek...
3/23 anonim válasza:
Nem sok. Es az, hogy 23-en 5 parkapcsolata volt nem jelenti azt, hogy 24 evesen nem ismer meg valakit, akivel aztan 30 evesen is egyutt lesz.
4/23 anonim válasza:
Attól függ, kiket értünk barát alatt, a szexpartnereket vagy alsóban Pistikét is akivel 9 évesen egymás mellett ültek és "jártak"
5/23 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok, plusz mit tekintesz barátnak, nekem úgy volt 4 barátom hogy van akivel pár hónap után jöttünk rá hogy ez nem fog működni, mással meg több éves kapcsolatom volt. Szerintem jó is ha az ember több emberrel összekerül, látja mi az ami tetszik egy kapcsolatban mi nem. Az hogy ennyi idősen 5 barátja volt nem azt jelenti hogy 30 évesen dupla ennyi lesz, de hozzáteszem az se lenne sok. Nem tudom ez téged miért zavar, de ez is elgondolkottató
6/23 anonim válasza:
Jaj de cuki, hogy aggódsz miatta.
😒😒😒
8/23 anonim válasza:
És? Az nem is sok. Fogadjunk, hogy te is begyűjtöttél vagy legszívesebben begyűjtenél ennyi nőt. Képmutató vagy.
9/23 anonim válasza:
Nem, de semmi közöd hozzá. Ez az ő magánügye. Nekem emiatt nimcs negatív véleményem.
10/23 anonim válasza:
Én nem látok ebben semmi rosszat. Eppenhogy 24 voltam amikor összejöttem a 6. barátommal. Előtte volt akivel 2 évig voltam együtt, volt akivel pár hónapig. Most vagyunk 32 évesek, már házasok. Semmit sem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!