Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem sok az ha egy lánynak 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sok az ha egy lánynak 23 éves korára volt már 5 barátja, ha így folytatja akkor 30 évesen hol fog tartani, 10-15 férfinál?

Figyelt kérdés
Nekem az ilyen lányokról az jut az eszembe hogy vagy rossz emberismerők és rosszul választanak, vagy pedig a link fiúkat szeretik.
2022. dec. 6. 08:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
23 evesen 4 kapcsolatom volt ami komolyabb, es volt par rovidebb is. Most 26 vagyok, tavasszal megyek ferjhez 3 ev kapcsolat utan.
2022. dec. 6. 19:48
 22/23 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ötnél sokkal több barátom volt húszéves koromra, amikor megismertem a leendő exférjem :D A kérdező tuti egy incel aki nem bírja elviselni hogy mások élik az életüket ahogy nekik tetszik, nem ahogy valami szűz erkölcscsősz elképzeli. És mindemellett tuti hogy a másik oldalról nem ez lenne kiírva, hanem az hogy "nagyon gáz ha 23 éves koromra CSAK öt barátnőm volt, lúzer vagyok?" 🤡
2022. dec. 6. 19:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Ez attól függ Kérdező, hogy kit kérdezel. Ha egy nőknél sikeres férfit, aki már 16 éves korában dugott, folyamatosan voltak csajai és 25 évesen már 15 nőt volt lehetősége megb.szni -neki nem sok a nő számlálója. Ha egy olyat, aki 20 évesen is szűz volt és 25 éves korára volt egyetlen kapcsolata egy ronda nővel meg elment 3 prostihoz - neki sok lesz.

Saját sikereink vagy kudarcaink határozzák meg hozzáállásunkat.

2022. dec. 7. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!