Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a lakótársaimn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a lakótársaimnak, hogy ne szexeljenek a közös terekben?

Figyelt kérdés

Már többször felhoztam nekik a témát, hogy van saját szobájuk, oldják meg ott. Baromira zavaró, hogy pl órákat kell várnom a fürdőszobára amikor időre mennék valahova, mert ők épp ott csinálják. Arról nem is beszélve, hogy nem takarítanak el maguk után, otthagyják a használt gumit a kád szélén...

Már egyszer leültem velük beszélni, külön-külön, de nem hatotta meg őket. Mit tudok ilyenkor csinálni még?

2023. ápr. 7. 00:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Szállj be, problem solved.
2023. ápr. 7. 07:45
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Jól bírják,ha órákig nyomják a fürdőben😁
2023. ápr. 7. 08:03
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Simán menj ki akkor is. Esetleg szólj be, h szar vagy, "tényleg itt kell b*szni? Nincs szobád?
2023. ápr. 7. 08:25
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
10. Milyen bűncselekménynek számít ez? Tényleg érdekel.
2023. ápr. 7. 09:17
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

A helyedben tuti kiiktatnám a kulcsot, vagy a zárat a fürdőben, és bemennék, amikor a dolgaimat kell intézni. Ajtó tárva nyitva hagy, csinálod, amit kell, majd nyitva is hagyod.

A használt óvszer mehet akár a tiszta ruhája közé is. Az is elég bosszantó.

#14 nem én írtam ugyan, de megpróbáltam utánanézni. Amennyire lejött, nem igazán van egységes büntetőjogi kategória, ami alá beesik. Szexuális erőszaknak ítélték a legtöbb esetben, amit találtam, de azoknál a 2 fél közül az egyik követte el a lyukasztást. Ha egy harmadik fél teszi...jó kérdés, de nekem sincs kétségem afelől, hogy megbüntetnék valamilyen címszóval, ha kiderülne.

2023. ápr. 7. 09:56
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Én ezek után, mikor ezt csinálják közös terekben, oda szòlnék, hogy takarodjanak a szobába kùrálni, ha semmi nem hat, akkor lehet keresnék másik albit. Az ilyenek nem igen zavartatják magukat, sajnos
2023. ápr. 7. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

"Milyen bűncselekménynek számít ez? "

Valakit a tudta és engedélye nélkül teherbe ejteni, ezáltal szülésre vagy abortuszra kényszeríteni?

Komolyan eszedbe jut, hogy esetleg ez nem bűncselekmény? :D

2023. ápr. 7. 13:48
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

#17-nek

Nem én vagyok a megszólított válaszoló, de nekem pl. eszembe jutott. A jogszolgáltatás nem egyenlő az igazságszolgáltatással, márpedig nálunk az előbbi van érvényben. Hiába elítélendő valami morálisan, etikailag, ha a jog nem szabályozza és/vagy nincs rá precedens, ami alapján ki lehetne szabni a büntetést vagy egyáltalán megtenni a feljelentést és vádat emelni.

Szóval igen, én is elgondolkodtam rajta hirtelen, hogy milyen büntetőjogi kategóriába esne egy ilyen eset, ha egyáltalán valamilyen módon bizonyítható lenne a harmadik fél általi beavatkozás. Merthogy jogi szabályozás nélkül a törvény előtt nincs bűncselekmény.

2023. ápr. 7. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!