Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, ha így megyek a lakótársaim közé?
Szóval most költöztem albérletbe és fiú lakótársak is vannak aztán én nem szeretek mindig köntösbe mászkálni meg,ha meleg van nyilván nem abba fogok kimenni reggel.
Csak nem akarok alul öltözött se lenni :D
ÉS általában mindig ilyenekben alszok,ja és a fehér atléta elég átlátszó abban lehet gáz lenne kimenni jó nincs mit nézni a mellemen de akkor is .
Szerintem ha együtt laktok ez teljesen belefér. Gondolom nyáron is veszel fel is ilyen rövid nacit.
Bár hogy a szerelem-szex kategória hogy jön ide... :D
Hát persze, hogy furán néz rád a csaj. Te is így néznék ha a barátod lakótársa enyhén szólva eléggé mutogatós cuccban jelenik meg.
Talán lehetne benned annyi gerinc, hogy amikor ott van a barátnője akkor nem egy segget mutogató sortban mászkálsz a barátja előtt.
Lakótársaktól is függ. Valakit az sem zavar, ha pucéran mászkálnak előtte, valakinek már az is bőven túlmegy a határon, ami a képen látható.
Én személy szerint kedvelem, ha egy nő decens és visszafogottan nőies és tudja azt, hogy meddig mehet el kvázi idegenek előtt, amíg még nem válik közönségessé és mi az, ami már csak a párjára tartozik. Az átlátszó, túl rövid, alig valamit eltakaró ruhák például szerintem nem valóak a lakótársak szemei elé. (valószínűleg ezért is "öl a szemeivel" az a lány, mert ő is úgy gondolja, hogy nem kellene más férfiak előtt ennyire lengén megmutatnia magát egy lánynak, azt gondolhatja, hogy direkt az a célod, hogy kellesd magad a fiúk előtt)
Szerinted semmi durva, de ha majd az a csaj be fog szolni valamit, akkor már mondhatod neki ugyan ezt és valószínű csak olaj lesz a tűzre.
Itt a jó példa: az elöttem lévőnek tetszik a cicid. Nekem meg nem. Akkor most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!