Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok miért szexeljen veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért szexeljen veletek egy férfi ha az ágyban is bizonyítania kell?

Figyelt kérdés
Sok nő gondolja hogy a szex az egyik legjobb, legértékesebb dolog amit egy férfinak adhat, de ott is bizonyítani kell mintha munka/karrier lenne. A nő csak élvezi, a férfi pedig feleljen meg, bírja sokáig, ügyesen csinálja, engedje el magát, tegye oda magát, álljon neki folyamatosan, legyen megfelelő a mérete, stb. A nő ráadásul jobban is élvezi a szexet mint a férfi. Semmi jutalom nincs így egy férfinak ha lefekszik a barátnőjével. Ha a nő igényli a szexet akkor érdemesebb inkább csak a barátja maradni, így nem kell vele szexelni.

2023. ápr. 5. 14:29
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
90%

Dumálnod kéne a feleségemmel. Hátha felnyitnád a szemét, és többször kihasználna és vad, lábremegős, szemfelakadós orgazmus után hagyná, hogy spricceljek én is egy gyengét. Nekem pont megfelel ez a nevetséges férfiorgazmus. 😁

(27)

2023. ápr. 5. 16:02
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vicces, hogy egy aszexuális férfi akarja megmagyarázni, hogy a nem aszex nőknek és a nem aszex pasiknak milyen érzés a szex és ki kívánja jobban meg ki nem. Nevetséges tényleg, hogy saját magadból meg abból a kevés kis tapasztalatodból (ami alatt te az órát nézegetted) kiindulva akarsz az egész emberiségre vonatkozó konzekvenciát levonni és magyarázod a hülyeséged újra és újra, mintha csak attól valósággá válna. Ma már elég szép számmal kezdeményeznek a nők is, ha szimpatikus számukra egy férfi és nem csak várnak a sült galambra, de sok férfinek van annyi töke és nem esik nehezére megtenni az első lépést, ha tetszik neki az adott nő. Hol ezzel a probléma? Aki akar valamit a másiktól, az kezdeményezni fog, nemtől függetlenül, sok férfinak pedig nem okoz semmiféle gondot, hogy ő tegye meg az első lépést.

Azt azért elárulhatnád, hogy honnan is tudod aszexként, ráadásul férfiként, hogy egy NŐNEK milyen érzés a vasginális szex?? Vagy egyáltalán azt, hogy milyen a férfinak, lévén hogy te a szexet eleve nyűgnek és fárasztónak éled meg és nyilvánvalóan nem is élvezed. Bármennyire is felfoghatatlan számodra, a többség bizalom nemi szervtől függetlenül élvezi a szexuális együttlétet, itt még mindig ti aszexek vagytok kisebbségben. Nem értem miért akarsz olyan témában okoskodni, amiről láthatóan fogalmad sincs és amiben az aszexualitásod miatt eleve csak negatív érzéseid vannak. Nem magadból kell kiindulni, mert néhány ember tapasztalata nem fogja felülírni a nagy többség tapasztalatát.

Ha a nők annyival jobban élveznék, mint a férfiak (ami nem igaz, de te már csak tudod), akkor miért van az, hogy a nők döntő többségének nincsen egyáltalán orgazmusa vaginális szex közben, ellenben a férfiak mindig elélveznek hatalmas nyögések közepette? Miért van az, hogy a nőket sokszor a pasi a saját elélvezése után elégíti ki kézzel/szájjal? Mert a nőknek jóval nehezebben megy már maga a hüvelyi orgazmus is, de sokan egyáltalán nem is képesek rá. Voltam életem során már pár férfival, mindegyik baromira élvezte a szexet, elég egyértelműen jelezték/kinyilvánították ezt felém, de amúgy is éreztem és láttam rajtuk, hogy élvezik. Barátnőimmel, akikkel szorosabb a viszony szoktunk ilyen témákról beszélni, hasonlóról számolnak be ők is. De tovább megyek, férfi barátaimmal is jött már fel a téma, én meg nem vagyok szégyenlős vagy prűd, simán beszélgettünk róla, mindegyik életük egyik legjobb élményének és "tevékenységének" nevezte a szexet. A környezetemből kiindulva pedig éppen hogy a férfiaknak van nagyobb igényük a szexre, ők kezdeményeznek többet és akarnának többet, ők azok akik képesek akár hülyíteni a nőket, érzelmeket hazudni, csakhogy megdughassák őket. Persze tisztelet a kivételnek, de nem egy ilyet ismerek. Házas pasiktól is sokkal többször hallom, hogy több szexre lenne igényük, mint a feleségüknek. Teljesen vakon vagy a témát illetően.

2023. ápr. 5. 16:12
 33/47 anonim ***** válasza:
83%
Te az vagy, aki a spermája felszívódásából akarja fedezni a makróit?
2023. ápr. 5. 16:25
 34/47 A kérdező kommentje:

Először is jó lenne ha leszállnál arról hogy aszexnek nevezel mert nem vagyok az, és élveztem már én is a szexet. Amit leirtam az csak egy példa volt. A futókalandokat nem élvezem annyira.

Persze nem kívánjátok jobban mint a férfiak... https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Itt ajánlom figyelmedbe a 28. és 29. válaszokat. Férfiak belátják, és rájönnek hogy a nők igenis jobban élvezik a szexet.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2023. ápr. 5. 16:26
 35/47 anonim ***** válasza:

"A nő pedig igenis jobban élvezi a szexet mint a férfi. "

Aha, és ezt arra alapozod, hogy....? Mire is? El tudom képzelni mennyi rengeteg, valós tapasztalatod lehet ilyen hozzáállással szex és nők terén. Vagy te tényleg azt vizionálod, hogy egy aszexuális férfi, aki eleve úgy áll a szexhez, hogy az csak nyűg, unalmas, fárasztó és inkább az órát nézi közben, annak bármennyire is releváns a véleménye, pláne a nagy többség személyes tapasztalatával szemben? Csak mert nem. Egészséges szexuális vággyal rendelkező ember nemtől függetlenül ÉLVEZI a szexet, az ugyanis normális esetben a KÖLCSÖNÖS élvezetről szól és senki nem olyan hülye, hogy olyat csináljon, amit nem élvez és nem szeret csinálni. (bár nyilván néhány példa erre is akad) Feltűnt, hogy ez nem egy verseny? Nem azt kell mérni, hogy ki élvezi jobban, a lényeg hogy mindkét fél részére élvezetes legyen az együttlét, ennyire egyszerű. Ha igaz is lenne 1%-kban is az, hogy a női jobban élveznék a szexet a férfiaknál, mi van/lenne akkor, hmm? Mi a frászt érdekel téged aszexuális pasiként? Nem mindegy neked, hogy Jóska vagy Mariska élvezi jobban?! Te ne csináld, magánügyed, de ne akard már ilyen szánalmasan gyenge és erőszakos módon megmagyarázni, hogy márpedig ez milyen szar dolog a férfiaknak! Majd ők eldöntik, mit szólsz hozzá? 🤦🏻‍♀️

2023. ápr. 5. 16:33
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

"A szex fárasztó."

"Számomra a szex egy nyűg. Egyáltalan nem érdekel a téma. Nekem elég maga a szerelem szex nélkül."

"Szeretnék baratnőt, de olyat aki aszexuális."

És akkor te nem vagy aszexuális. Aha. Hát nem is vagy egy egészséges szexuális vággyal rendelkező ember, mint a többség, ők ugyanis nem mondanak olyat, hogy egyáltalán nem érdekli őket a szex, nyűg, fáraszt, meg nem nézik inkább az órát közben. Ja és főleg nem akarnak aszex barátnőt.

Te neked kéne leszállnod erről a ki élvezi jobban meg ki nem témáról, ugyanis nem tudsz semmilyen releváns, tényekkel alátámasztott, megdönthetetlen, esetlegesen tudományos bizonyítékokat bemutatni, amik igazolnák akár csak részben az állításod. Azt hiszed a gyk-ról egy 2012-es kérdés alatt lévő néhány db komment a mindent elsöprő bizonyíték?😂 Meg az a kemény kettő darab komment, amit kiemeltél a másik kérdéstől? Ne már, ennél még talán egy ovis jobban tudna érvelni. Továbbra sem értem mi a bánatot foglalkozol azzal, hogy állítólagosan ki élvezi jobban a szexet??? Még mindig nem egy versenyről van szó, a második linkelt kérdésből is egyértelműen kiderül, hogy a férfiak is élvezik rendese na szexet, nem véletlen van egy rakat pasi, aki állandóan hajtja a nőket és minden szimpatikus egyedet megdöngetne, szóval hol a probléma? A szex kölcsönös élvezeteken alapul, ami normális kapcsolatokban meg is valósul, ennyi. Ha neked ekkora világvége tragédia, hogy LEHET, hogy a másik jobban élvezi nálad, akkor ne dugd a pöcsöd sehova, nézzél tv-t, az biztos nem lesz akkora nyűg meg olyan fárasztó. Komolyan ész megáll, hogy azért mert te nyűgként éled meg a szexet be akarod magyarázni a többi x milliárd embernek, akik ellenben vágynak rá és élvezik is, hogy márpedig neked van igazad. Nem, nincs és erről senkit nem is fogsz meggyőzni. De mondok jobbat: nem is kell senkit semmiről meggyőzni, foglalkozz a saját életeddel és hagyd békén a másikét.

2023. ápr. 5. 16:47
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

"Először is jó lenne ha leszállnál arról hogy aszexnek nevezel mert nem vagyok az, és élveztem már én is a szexet."

Akkor jön a tudálékos fél óra:

Aszexuális az, aki nem talál embereket vonzónak. Ennyit jelent az a- fosztóképző. A hetero az ellenkező nemet, a homo az azonost, a bi kettőt, stb talál vonzónak. Az aszexuális senkit.

Ettől függetlenül egy aszexuálisnak is lehet akármilyen libidója. Lehet alacsony, lehet hatalmas. A nagy libidójú aszexuális olyan, mint egy folyamatosan éhes ember, akinek semmilyen kaja nem ízlik. Étvágya van, de nem szeret semmit enni.

Aszexuális is élvezheti a szexet, léteznek szex semleges, szex pozitív, és szex averz aszexuálisok, attól függően, hogy hogyan viszonyulnak a szexualitáshoz, az aktushoz.

Nem indul be senkire. Ennyit jelent. Szexuális vágyat érezhet, de szexuális vonzalmat nem.

2023. ápr. 5. 16:56
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Te szegény! 11 évet kellett visszapörgetned, hogy találj egy ilyen kérdést?😂 Az igazán ne zavarjon össze, hogy a kérdés eleve csak lányoknak szólt, ezért a napi 50x dugnának férfiak meg se jelenhettek. A válaszolók "nők" meg max.20 évesek.

Ha bármilyen erre vonatkozó statisztikát szeretnél ebből kihozni, tedd fel a kérdést 18 éves fiúcskáknak is. Meg fogsz lepődni 😁

2023. ápr. 5. 16:59
 39/47 A kérdező kommentje:
Még mindig nem vagyok aszexuális. A munka, sport, egyéb hobbik miatt nincs időm arra hogy lefárasszon egy nő. Főleg úgy hogy a nők jobban is élvezik a szexet. Igen, hiába pattogtok ezen. Persze ti szeretnétek hogy a férfiak boldog tudatlanságban éljenek, mert különben nem döngetne meg titeket senki ami nélkül ugye nem tudnátok élni. Panaszkodtok hogy sok férfi csak dugni akar (elő kell adni az ártatlant a hírnevetek miatt), aztán meg kiderül hogy egy rakás nőnek 30+ partnere volt, és a szexen jár az eszetek napestig miközben eszitek a bonbont, és farkakról áradoztok a kanapén fetrengve.
2023. ápr. 5. 19:11
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Végtelenül szánalmas vagy kérdező, csöpög a rosszindulat és a megkeseredettség a soraidból, meg is érdemled a sorsod. Ennyire fáj, hogy bizony a férfiak többsége nem csinál "ki élvezi jobban" versenyt a szexből, hanem élvezi az örömöt, amit okoz a nőnek és amit a nő okoz neki? Jaj de sanyarú sorsa van ezeknek a szegény férfiaknak. Ennyire ostoba nem lehetsz, hogy azt hiszed a férfiak tudatlanságban élnek és valójában nem is élvezik a szexet meg nem is olyan jó az nekik, csak képzelik.🤦🏻‍♀️ Bezzeg te aztán tudod a tutit. Hagyjuk már. Megsúgom döngetés nélkül a férfiak jókora része sem tudna ám élni, mert igénye van rá és bármennyire hihetetlen köztük is akad bőven olyan, aki a fél városon átment már vagy aki nem veti meg a kínálkozó lehetőségeket. És akkor mi van? Az ő élete, azt csinál vele, amit akar, ha még 3x földhöz vered magad akkor is.

Leszarjuk, hogy minek vallod magad, a megnyilvánulásaid önmagukért beszélnek. Nyugodj meg, akit egyáltalán nem érdekel a szex, sőt egyenesen nyűgnek éli meg, fárasztja és unja, plusz aszex barátnőt akar az nem is abba a kategóriába tartozik, akit a többség akarna egy egészséges párkapcsolatra, úgyhogy fetrengj csak te a kanapén, pihenjél sokat, nehogy még a végén túlságos lefárasszanak az olyan ördögtől való dolgok, mint a szex. Látható, hogy nem vagy képes felfogni ép ésszel, hogy csak azért mert TE személy szerint nem élvezel valamit, más még élvezheti, mint ahogyan élvezi is. Te meg forrj a levedben és osszad tovább a nem létező eszedet egy olyan témáról, amiről szemmel láthatóan a leghalványabb fogalmad sincs, jó is az ilyen.

2023. ápr. 5. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!