Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért szexeljen veletek egy férfi ha az ágyban is bizonyítania kell?
Te ne akard már bemagyarázni láthatóan aszex férfiként, hogy a normális szexuális étvággyal rendelkező férfiak mit és mennyire élveznek, jó? Olyan, mintha azt mondanám, hogy mivel ÉN nem szeretem a tökfőzeléket, ezért senki más sem szeretheti. Baromság.
A férfiak többsége igen is pont ugyanúgy élvezi a szexet vagy még jobban is, mint a nők. Nem véletlen, hogy némelyik képes pár perc után is hatalmasat élvezni (amelyik meg tovább bírja sem azért bírja, mert nem élvezné, hanem mert önkontrollt gyakorol, hogy ne süljön el 2 perc alatt), de hát ez biztos attól van, mert annyira szar nekik, jaj szegények. Hagyd meg a normális nőket azoknak a férfiaknak, akik élvezik a szexet, nem pedig nyűgként és teherként tekintenek rá.
Engem még egy nő sem akart megerőszakolni, még soha nem akart fizetni egy nő sem a szexért nekem. Le sem szólongatnak, egy árva füttyszót nem hallok útépítő munkás csajoktól.
Sőt, itthon is jóval többször van nekem kedvem ehhez a "szenvedéshez", mint a feleségemnek, aki szerinted százszor jobbam élvezi nálam az aktust.
Ha igaz, amit írsz, akkor ez miért van így?
Azért van így mert az evolúció, és a társadalom bemagyarázta neked. A férfi az aktív fél, és neki kell kezdeményezmie hogy ne haljon ki az emberiség. Rengeteg nő van, sőt a nők többsége jobban, gyakrabban több szexet igényel mint a férfiak. Ezért tesznek lapátra ha korán elsülsz, ügyetlen vagy, nem jó a méret stb. Kicsit kellene csak gondolkozni. Ha a férfiak udvarolnak, ostromolják a nőket akkor mi szükségük lenne nekik férfiakat molesztálni? Ők eleve passzívabbak, vagyis passzív agresszívak. A nő pedig igenis jobban élvezi a szexet mint a férfi. Hosszabb, erősebb orgazmus. Sok nő beleremeg, zihál, és maga a vaginális szex is hatalmas élvezet nekik orgazmus nélkül is. A nők szexuális igénye is nagyobb mint a férfiaké.
A férfiaknak igenis tudniuk kellene erről. A nő használja ki szexnél a férfit, és nem fordítva.
"A férfiaknak igenis tudniuk kellene erről. A nő használja ki szexnél a férfit, és nem fordítva."
Szerinted, mert asszexuális vagy, normális embereknél a szex, az élvezet legtöbbször kölcsönös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!