Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok miért szexeljen veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért szexeljen veletek egy férfi ha az ágyban is bizonyítania kell?

Figyelt kérdés
Sok nő gondolja hogy a szex az egyik legjobb, legértékesebb dolog amit egy férfinak adhat, de ott is bizonyítani kell mintha munka/karrier lenne. A nő csak élvezi, a férfi pedig feleljen meg, bírja sokáig, ügyesen csinálja, engedje el magát, tegye oda magát, álljon neki folyamatosan, legyen megfelelő a mérete, stb. A nő ráadásul jobban is élvezi a szexet mint a férfi. Semmi jutalom nincs így egy férfinak ha lefekszik a barátnőjével. Ha a nő igényli a szexet akkor érdemesebb inkább csak a barátja maradni, így nem kell vele szexelni.

2023. ápr. 5. 14:29
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Szeretnék baratnőt, de olyat aki aszexuális. Sajnos nagyon ritka az ilyen. Azt pedig nekem ne magyarázzátok be hogy a férfi ugyanúgy élvezi a szexet. A nő már magát a vaginális szexet is sokkal jobban élvezi mint a férfi az orgazmust. Volt mar hogy nőt hátulról döngettem, ő nagyokat nyögött, és élvezett, én pedig az órát néztem közben.
2023. ápr. 5. 14:53
 22/47 anonim ***** válasza:
92%
Jogod van nem szexelni. Mi a probléma?
2023. ápr. 5. 14:55
 23/47 anonim ***** válasza:
94%
Garantálom, hogy trollkodsz, de felőlem: én pl baromira élveztem a szexet eddig minden partneremmel, ezt feltételezem a közelemben lévő párokról is. Ha aszex vagy, semmi gond, keress kompatibilis nőt, de hiába állítod, hogy a te tapasztalatod általános lenne, mert egyáltalán, semennyire nem az.
2023. ápr. 5. 14:57
 24/47 anonim ***** válasza:
92%

Te ne akard már bemagyarázni láthatóan aszex férfiként, hogy a normális szexuális étvággyal rendelkező férfiak mit és mennyire élveznek, jó? Olyan, mintha azt mondanám, hogy mivel ÉN nem szeretem a tökfőzeléket, ezért senki más sem szeretheti. Baromság.

A férfiak többsége igen is pont ugyanúgy élvezi a szexet vagy még jobban is, mint a nők. Nem véletlen, hogy némelyik képes pár perc után is hatalmasat élvezni (amelyik meg tovább bírja sem azért bírja, mert nem élvezné, hanem mert önkontrollt gyakorol, hogy ne süljön el 2 perc alatt), de hát ez biztos attól van, mert annyira szar nekik, jaj szegények. Hagyd meg a normális nőket azoknak a férfiaknak, akik élvezik a szexet, nem pedig nyűgként és teherként tekintenek rá.

2023. ápr. 5. 14:59
 25/47 anonim ***** válasza:
91%
Nem kötelező szexelned, senki nem erőlteti.
2023. ápr. 5. 15:01
 26/47 anonim ***** válasza:
93%
De akkor ne szexeljél, téma lezárva, miért pörögsz ezen?? Fogadd el, hogy te vagy a kisebbség, az emberek döntő többségének ugyanis igénye van a szexre, vágynak rá és bizony élvezik is nemtől függetlenül. Ha te nem tartozol ide, magánügyed, keress aszex csajt, de ne akard már meggyőzni a népet, hogy te jobban tudod kinek mennyire élvezetes a szexuális együttlét, oké? Mert ezzel elég nevetségessé teszed magad.
2023. ápr. 5. 15:05
 27/47 anonim ***** válasza:
92%

Engem még egy nő sem akart megerőszakolni, még soha nem akart fizetni egy nő sem a szexért nekem. Le sem szólongatnak, egy árva füttyszót nem hallok útépítő munkás csajoktól.

Sőt, itthon is jóval többször van nekem kedvem ehhez a "szenvedéshez", mint a feleségemnek, aki szerinted százszor jobbam élvezi nálam az aktust.

Ha igaz, amit írsz, akkor ez miért van így?

2023. ápr. 5. 15:17
 28/47 NTBS ***** válasza:
94%
Rengeteg nőnek sosincs orgazmusa.
2023. ápr. 5. 15:33
 29/47 A kérdező kommentje:

Azért van így mert az evolúció, és a társadalom bemagyarázta neked. A férfi az aktív fél, és neki kell kezdeményezmie hogy ne haljon ki az emberiség. Rengeteg nő van, sőt a nők többsége jobban, gyakrabban több szexet igényel mint a férfiak. Ezért tesznek lapátra ha korán elsülsz, ügyetlen vagy, nem jó a méret stb. Kicsit kellene csak gondolkozni. Ha a férfiak udvarolnak, ostromolják a nőket akkor mi szükségük lenne nekik férfiakat molesztálni? Ők eleve passzívabbak, vagyis passzív agresszívak. A nő pedig igenis jobban élvezi a szexet mint a férfi. Hosszabb, erősebb orgazmus. Sok nő beleremeg, zihál, és maga a vaginális szex is hatalmas élvezet nekik orgazmus nélkül is. A nők szexuális igénye is nagyobb mint a férfiaké.

A férfiaknak igenis tudniuk kellene erről. A nő használja ki szexnél a férfit, és nem fordítva.

2023. ápr. 5. 15:41
 30/47 anonim ***** válasza:
92%

"A férfiaknak igenis tudniuk kellene erről. A nő használja ki szexnél a férfit, és nem fordítva."

Szerinted, mert asszexuális vagy, normális embereknél a szex, az élvezet legtöbbször kölcsönös!

2023. ápr. 5. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!