Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyomulós palik ellen van más megoldás, mint a ghostingolás?
Általában pasik szokták ezt csinálni, ''ghostingolni'', elég idegesítő, rosszab mintha megmondaná.
Neked hogy esne? Találkoznál egy rohadt jó palival, oda és vissza vagy érted, bekövetitek egymást, de egy idő után nem válaszol, majd letilt? (Holott nem veszekedtetek).
De másra számítottál.
Közben azon agyalsz, mi rosszat tettél? Akkor minek adta meg elérhetőségeit?
Vagy ami még ennél is rosszabb, nem tilt le még, hanem azt látod, neked nem válaszol, de posztolgat, más lányok lájkolják ők, írnak neki kommentet amikre mosolygós fejjel reagál, vagy ő lájkolja más nők képeit és ír is a képeik alá?
Sőt, egy nap előkerül egy közös fotó egy csajjal.
Hidd el, nagyon nem tisztességes, nem egyenes, sőt gyávaság, egyben kényelmes megoldás, akár nő akár pasi teszi.
Egyrészt akitől nem akarsz semmit, annak ne adj meg semmit, mondd hogy nem.
Másrészt, ha már megadtad, legyél olyan korrekt hogy megírod nekik röviden, bocsi mégse.
Ha kiakad, csúnyákat ír, lehet tiltani.
Ha értelmes, érett, elfogadja és tovább lép.
Azzal megadod nekik Instádat, reményt keltesz bennük, persze hogy írnak.
Nem szép dolog más érzéseivel játszadozni.
Egy kivételtől eltekintve (én nő vagyok) jól fogadták a pasik ha nemet mondtak, volt aki engem talált meg (rám keresett), rám írt, mikor nyilvánvalóvá vált akar valamit, írtam nem.
Visszaírta, hogy elfogadja a döntésemet.
Nem hagyod bizonytalanságban, hogy akkor most mi van, miért nem ír vissza, tovább léphet, kereshet mást.
Szerk.: oda és vissza vagy érte.
Jól fogadták pasik ha nemet mondtam.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!