Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket elbír a párotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket elbír a párotok?

Figyelt kérdés

Szoktatok azzal bolondozni, hogy felkap és a karjaiban visz? :)

18L

2023. ápr. 3. 08:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
63%
Elbír
2023. ápr. 3. 10:25
 12/34 anonim ***** válasza:
44%

A párom elég izmos, hetente 3x le szokott járni kondiparkba edzeni.

Néha szoktam kapaszkodni a hátára és úgy húzodzkodik amennyit bír.

2023. ápr. 3. 10:31
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
Én (F) elbírom a barátnőmet, bár tekintve, hogy kicsivel nagyobb nálam, én meg nem vagyok egy izomkolosszus, azért macerás lenne bármikor csak úgy felkapni, és cipelni. :D Meg nem is szereti egyébként.
2023. ápr. 3. 12:04
 14/34 anonim ***** válasza:
65%

Azért egy felnőtt férfinak illik tudni megtartani a saját súlyát egy darabig. És mivel a párok többségénél a nő könnyeb bmint a férfi, szerintem teljesen jogos elvárás eg ynő részéről, hogy a férfinak ne essen nehezére fölemelni őt.

Nálunk a felső polc elérése is így működik, hogy az asszony szól, hogy el akar érni valamit és mivel tudom, hogy ha én nem vagyok, akkor automatikusan alegközelebbi széket fogja odahúzni - ami egy gurulós szé, szóval rossz nézni ha rááll.... - úgyhogy odamegyek, fölemelem, lepakol és megyünk dolgunkra:D

F30

2023. ápr. 3. 13:08
 15/34 anonim ***** válasza:
63%

14

Ez de édes :D

2023. ápr. 3. 13:33
 16/34 anonim ***** válasza:
76%

15, egyszer egy lagzin is elsütöttük:D

Egy családtagom házasodott, mi, mint rokonság a vendégeknél kicsit korábban érkeztünk amikor még a díszítés utolsó elemeit csinálták. A kapu fölött elvileg lett volna egy égősor, de valamiért nem működött. Ott álltam én, feleségem, a nálam 10 centivel alacsonyabb és 40 évvel idősebb apám, a szintén alacsony és rossz kondiban lévő anyám és néztük, hogy hát fel kéne oda nyúlniés megigazítani... és akkor ott öltönyben és koktélruhában előadtuk a nagy művet, párom fél perc alatt megigazította és beüzemelte amit kellett:D

2023. ápr. 3. 13:42
 17/34 anonim ***** válasza:
84%
Még nem próbáltuk szárazföldön, de kényelmetlennek is érezném a dolgot. Mindketten 60 kg körül vagyunk.
2023. ápr. 3. 13:59
 18/34 anonim ***** válasza:
80%
Én se szeretném ha emelgetne, biztos elbír de jobban örülök ha max 20 kilót emelget, kell még nekem a háta meg a teste egészségesen.
2023. ápr. 27. 12:43
 19/34 anonim ***** válasza:
54%
Persze, én 54-55 kiló vagyok, ő 78 és saját magát is simán elbírja, szép lenne, ha engem meg nem.
2023. ápr. 27. 16:55
 20/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem sokáig,maxumum fél percig,jó kondiban vagyok.. :-D
2023. ápr. 28. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!