Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen testalkatú férfi jön be nektek?
Figyelt kérdés
Légy szíves, írjátok meg, hogy hány évesek vagytok
Amire kíváncsi lennék, hogy milyen testalkatú férfiak jönnek be.
Alacsony, magas, izmos, sovány, teltebb,stb.
2023. ápr. 2. 19:04
11/13 anonim válasza:
Én azon kevés nők közé tartozom, akiknek az izmos magas férfiak tetszenek. Voltam már átlagos testalkatú pasival, sajnos nem jött be a teste az ágyban, és olyan is volt aki vékony volt és volt egy kis hasa. Őt sem találtam vonzónak.:( Szóval maradok a kigyúrtaknál.
Mivel alacsony vagyok, nálam már a 175 cm is magasnak számít. :)
23N
13/13 anonim válasza:
Hú én akkor nagyon megszívtam a lista végére kerüléssel :D Street workout-ozok és full szálkás, atletikusan izmos testalkatom van, nincs "puha" részem, ahogy itt említették páran. Hát, ilyen az élet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!