Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs benne empátia?

Figyelt kérdés
Ha a barátomnak elmondom a problémáimat, olyan mintha nem is érdekelné, meg még volt is úgy, hogy kiröhögött. Ha valami betegségem van is, azt mondja majd jobb lesz.
2023. márc. 31. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Oké, lehet, hogy magamból indulok ki. Nálunk az a szokás, hogy meghallgatjuk egymás nyűgeit, és nem röhögünk rajta. Lehet, hogy mi csináljuk rosszul 24. éve. Nekem nem hiányzik egy folyton frusztrált és feszült nő...
2023. márc. 31. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
#11-es szerintem nem ti csináljátok rosszul. Kinek van joga eldönteni, hogy egy probléma mennyire súlyos? Nem annak, akit érint? Ha nekem valami fáj, akkor pont a páromtól várok legalább egy kis empátiát, még ha szerinte az nem olyan súlyos probléma is.
2023. márc. 31. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem konkrétan szomorúnak vagy lehangoltnak se szabad már lennem, vagy gyűröttnek egy hosszú nap után. Egyszerűen ne mutassak semmi negatív érzelmet nemhogy beszéljek is ilyeneket, mert azonnal pánikolós kis valami leszek, ami őt rohadtul zavarja.

Mindegy hogy rossz nap vagy a testvérem az intenzíven, ne is beszéljek ilyenekről, mert őt is lehúzom.

Dolgozom erősen azon, hogy el tudjak költözni tőle.

2023. márc. 31. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13-as - akkor én kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön!

Sajnos van ilyen, az én exem is ilyen érzéketlen volt. Addig, amíg jól mentek a dolgok, addig minden rendben volt. Ha szórakoztató, meg vidám voltam. Amikor meghalt az anyukám és magam alatt voltam, kértem, hogy jöjjön el, mert vidéken voltam, jártam anyukámhoz a kórházba. Egy hónapja nem látott és azt mondta, hogy max csak egy délutánra tud eljönni, mert az apjának kell segíteni fát ültetni...

Akkor jöttem rá, hogy milyen ember valójában.

2023. márc. 31. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudja átérezni a másik érzését, gondját. Érdemes megkérdeznii tőle, amikor ilyet mondasz neki, hogy mit érez-gondol arról az adott dologról. Kérdés az is, hogy milyen tevékenység közben mondod neki a problémát, tud-e figyelni rád?
2023. márc. 31. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
34%

Egyszerre fekszunk le, en koran felkelek menni melozni amig o alszik tovabb. Hazajovok a melobol, hallgaton, hogy milyen faradt. Megy is a "jajj te szegeny menj pihenj le" duma. Masnap megismetlodik. Harmadnap is. Negyednap mar kezdek megoldast keresni mert hat ez is nem mehet tovabb. Erre mit vag a fejemhez? Nem vagyok empatikus, csak a megoldast keresem ahelyett, hogy megertenem a problemat.

Ha te is ezt csinalod kerdezo, akkor hagyd abba vagy probalj kevesebbet panaszkodni.

2023. márc. 31. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!