Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyvárosi környezet sokkal elfogadóbb a szinglikkel, mint a vidék?
Budapesten, ahol lakom megfigyeltem, hogy sokféle ember van, sokféle élethelyzettel. Nagyon sokan élnek egyedül, mozaikcsaládban vagy mindenféle más kapcsolati modellben. Ahonnan származom, vidéki kisváros, ott meg sokkal inkább a hagyományos családmodell a jellemző, vannak ott is szinglik meg elváltak, de aránylag jóval kevesebben.
Ennek következtében viszont nagyvárosban nem feltűnő egyáltalán, ha valaki akár 30+ évesen is egyedül él, míg vidéken már 25 környékén is folyamatosan jönnek a kérdések, hogy miért nincs párja. Vidéken szerintem rosszabb szinglinek lenni, mert ismerkedni sincs annyi lehetőség.
Nem tudom, hogy elfogadóbb e. Egy bp-i méretekben kicsi (8 lakásos házban lakom), de 5 szomszédnak még a nevét sem tudom, kb szökőévente találkozom velük a folyosón, és elképzelésem sincs, hogy szinglik e vagy sem, ahogy nekik sem rólam.
Ha gondolod, akkor megkérdezem, hogy elfogadóbbak e... Szerinted?
13: számít? A kutyát nem érdekli, hogy szingli vagyok, és engem sem érdekel, hogy őket érdekli e. Azt sem tudom, hogy kicsodák.
Innentől teljesen mindegy, hogy mi motiválja őket, nem szólnak bele a dolgodba, nem foglalkoznak veled, nem vagy beszédtéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!