Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Nemrég lett egy bárátom, akit elég gyorsan megszerettem és ő is engem. Viszont amikor bemutattam a szüleimnek (külön-külön) egymástól függetlenül mindkettő azt mondta, hogy nagyon nem illik hozzám, és nem akarnak vele találkozni többet. Anya kicsit le is szidott, hogy hogy jöhettem össze egy ilyennel, és sírt is, hogy miért nem találtam külömb fiút. Most nem tudom, mit csináljak, én szeretem őt és ő is engem. Mióta megismertem sokkal jobb a kedvem. De a szüleim meg nem véletlenül montdák amit mondtak. Szerintetek mit tegyek?

19/L

2023. márc. 27. 17:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem eszrevettek ok tobbet is, csak nem akartak ennyire beleverni az orrodat. Alapvetoen semmi beleszolasuk nincs a valasztasodba, de ugy latjak meg nem vagy elegge felnott ahhoz, hogy onallo donteseket hozz. Mivel nem tudjak melyik a rosszabb, ha beleszolnak, vagy hagyjak, hogy porul jarj es tanulj belole, igy azt gondoltak szolnak. Aztan ha majd beigazolodik, akkor majd te is rajossz, hogy az, hogy szeretitek egymast az egy szukseges, de nem elegseges feltetel egy kapcsolathoz. Amugy a legtobben kerulik az alaocsny csunyan beszelo, es az alkoholt nem megveto ferfiakat, esetleg elgondolkozhatnal rajta, hogy ennek mi lehet az oka, es te miert nem igy jarsz el. Lehet, hogy a te gondolatmeneted a hibas, nem?
2023. márc. 27. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én 45 vagyok már, de anyám eddig ahány pasira rámondta, hogy nem, 100%-os találati aránnyal lett igaza.

Ettől függetlenül a te életed, a te döntésed.

2023. márc. 27. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen bár többször hallgattam volna a szüleimre. Nyilván az élettapasztaltuk alapján sokkal jobban látták, ki való hozzám és ki nem. Ennyi idősen még meggondolatlanul választunk sokszor. Én össze nem jönnék olyannal, aki folyton csúnyán beszél, minden hétvégén részeg meg ilyenek. Ennyire tartod csak magad? Szerintem totál érthető, hogy jobbat akarnak neked.
2023. márc. 27. 18:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én gondolom rosszul. A szüleim sokkal tapasztaltabbak nálam, nyílván nem azért mondták, hogy rossz legyen nekem. Csak én ezt jelenleg nagyon nem így érzem, és nehéz a döntés, hogy most mit is tegyek.
2023. márc. 27. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha az eletben nem akarsz nagy kudarcokat, akkor okosnak kell lenned. Ha boldog akarsz lenni, akkor pedig az erzelmeidet kell megelni. Vedett kornyezetben vagy, szuleidnel laksz, batran probalkozhatsz. A lenyeg, hogy tudj idoben kilepni, amikor mar nem jo. Ha tul sokaig bennemaradsz, akkor rengeteg sebet szerzel a kesobbi eletdre. Ha nem eled meg a rossz dolgokat, akkor meg nem fogd ertekelni a jokat. Aki volt mar alkoholistaval egyutt, az mar tudja, hogy miert nem kell olyannal kezdeni. Aki nem, az majd megtanulja sajat karan. Rohadtul nem tudod meg, hogy mit akarsz es mit nem.
2023. márc. 27. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!