Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő mièrt nem bìrja elvisel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mièrt nem bìrja elviselni, ha nem kell az àltala kinèzett fèrfinek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam magamon, hogy amikor kinèzett magànak egy nő akkor ùgy gondolta, hogy ez azt jelenti, hogy èn azonnal bele fogok zùgni ès együtt leszünk mert ő kinèzett engem.

De mivel nekem nem tetszett a làny ezèrt vagy ignoràltam vagy csak egy haveri viszonyt tartottam fent.

Amikor nekem tetszett valaki aki hùzta az agyamat hònapokig csak, hogy az egòjàt erősìtse persze, h ideges voltam. Nők rèszèről mindig az volt a vàlasz, hogy fogadd el , lèpj tùl.

Mikor èn nem akarok semmit attòl a nőtől aki kinèzett engem akkor a nők fel vannak hàborodva ès nagyon sokszor bosszùt akarnak àllni.

Egyből azt mondjàk, hogy meleg vagyok.

Főleg munkahelyen èrzem, hogy minden àron keresztbe akar nekem tenni, sèrtődött fej , cinikus beszòlàsok, sugdolòzàs, erőltetett nevetès..

Annyira gyerekes..

Ès nem a 18 èves korosztàlyròl beszèlek hanem 25 - 40.

Szòval egy nő mièrt gondolja ùgy, hogy ha ő ki nèz egy pasit magànak akkor annak a pasinak kutya kötelessège őt szòrakoztatni, nevettetni ès a tenyerèn hordozni ès ha nem akkor jön a bosszù.

Miközben ha engem ver àt egy nő akkor màst sem hallok, hogy nem szabad bosszùt àllni...

Mièrt van ez az erőszakossàg a nőkben?

#nők #Gyerekes viselkedès
2023. márc. 27. 11:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"aztán mikor nem is bunkó stílusban de "

Mért, az nem alap, hogy nem vagyunk bunkók másokkal?

Főleg nőkkel nem bunkó egy férfi, nem...?

És legfőképp aki gyengéden közeledik azzal mért is kéne bunkónak lenni, mért kéne bántalmazni?...

Látom, hogy tőled ez valami kegy...

2024. febr. 13. 02:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!