Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akar komolyat a pasi?
Figyelt kérdés
Szexkapcsolatnak indult a kezdetektől, legalábbis nekem mindenképp. Ezt azóta is tartom, de egyre inkább foglalkoztat hogy akkor most ennek van-e kifutása vagy nincs.
Mindig rám ír, hogy miújság de állandóan a szex lesz a téma. Látni akar, közös programok, együtt eltöltött hétvégék amikor ő akar bújni hozzám. A szexet én kezdeményezem. Figyelmes, kaját készít, elkísér és szenvedélyesen mesél a saját dolgairól, családjáról, gyerekkoráról. Rólam viszont alig kérdez. Szeretkezni akar, azt mondja nem akar mással lenni csak velem. Komoly terveket sző például összeköltözés és arról fantáziál.
Nem akar és nem tud elengedni. Többször is visszakönyörgi magát ha távolságtartó leszek vele.
2023. márc. 24. 18:13
4/7 anonim válasza:
Én a csávó helyében nem kínlódnék. Egyértelmű hogy neki több kell, így van ezzel minden hagyományos értékrendű ember. Az ilyen szexkapcsolatokat sosem értettem mire jók. Szerintem visszataszító és lélektelen. Ez egy normális srácnak tűnik. Ha nem akarsz tőle többet mondd meg neki hogy nem, ha meg képes vagy értelmes kapcsolatra és jó vele akkor hagyd kiteljesedni. Egyébként nagyon primitív a kérdésed. (tényleg az, érthetetlen mire jó ez az egész.)
6/7 A kérdező kommentje:
Csak számomra furcsa, nem tudok nyitni felé emiatt érzelmileg...Hogy nem érdeklődik úgy igazán, alig emlékszik arra amit mondtam neki magamról stb. Mindig a szex lesz a téma...de közben meg olyan jeleket küld mintha tényleg komolyat akarna.
2023. márc. 26. 10:29
7/7 anonim válasza:
Ha úgy indult hogy szex kapcsolat akkor mégis mi legyen a téma? Ha ez zavar téged akkor ülj le vele beszélgetni erről. Neki tedd fel a kérdést hogy akar e komolyat. És próbáld meg vele komolyabban az egészet. A szexkapcsolat egy ostobaság és undorító dolog. Remélem komolyodik, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!