Szerintetek nagyon gáz ha egy 30 éves pasi, mesefilmeket néz, mert imádja az animációt? Mindefélét néz, komolyat, animét, cukit, gyerekeset, gondoplkodtatót és ált eredeti nyelven.
Az animáció az emberiség egyik legjobb találmánya. Mondjuk én azért mindenevő nem vagyok, de azért elég sok animációs filmet, sorozatot szeretek. :)
#4: Gratulálok, most jobban érzed magad?
Miért lenne baj?
Bár szerintem ott van egy kis másik oka is, hogy gyerekmesét néz, nem feltétlen az, hogy imádja az animációkat. :D Valószínűleg legbelül a szívében még gyerek.
#4-es válaszoló a tipikus nagyfaszú kemény gyerek :D. Nincs is annál férfiasabb mint azt nézni, hogy mások mit gondolnak rólad és a társadalmilag elfogadott normák szerint élni. Én úgy gondolom, hogy egy igazi férfi azt csinál és néz amit szeretne és nem érdekli őt mások véleménye. ;)
Ui:Egyáltalán nem furcsa, hogy ilyeneket néz és legalább van valami amit élvez és szeret. :) Többen néznek idősebb emberek animét mint gondolnák csak sokan nem beszélnek róla. :D
"Én úgy gondolom, hogy egy igazi férfi azt csinál és néz amit szeretne és nem érdekli őt mások véleménye. ;)"
Köszönöm, hogy megerősítetted, hogy nem férfi kérdező, mert ugye őt érdekli mások véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!