Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem szemétség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem szemétség?

Figyelt kérdés

Teljesen elvagyok keseredve. Én 29 éves vagyok, és nem nagyon volt, sőt soha nem volt barátnőm egyrészt mert nehezen ismerkedek másrészt meg nincsenek barátaim.

És manapság nagyon nehéz ismerkedni. Teljesen a véletlen folytán megismertem egy lányt, és szépen mindent felépitettük. tehát rengeteget udvaroltam neki, sokszor találkoztunk, együtt mentünk moziba meg mindenfele, mint pénzt mint időt és energiát forditottam rá. Úgy szerettem hogy mindig örültem én is amikor ő örült valaminek akár tőlem kapott meglepetés után.

Mondtam neki is hogy ő lenne az első barátnőm. ÉS nagyon jól kijöttünk. De eltelt majdnem 6 hónap és nem volt köztünk még csók sem és semmi, és végül egy bunkó gazdag nagyképű férfit választott magának.

Ez engem annyira teljesen levitt a lábamról, pláne azért mert mindig én fizettem ha mentünk valahová, akár moziba, akár éttermbe, sőt még pénzt is adtam neki többszőr mivel nem mindig volt munkája neki és ezzel is segiettem annak ellénre hogy nekem sincs sok, é gyüjtőttem neki is. Önzetlen, kedves voltam vele és mégse.

És most vagyok 30 éves lassan és mindig mindent elölről kezdeni az ismerkedést ha egyáltalán tudok kivel ismerkedni, meg elöszőr meg kell találni és nagyon nehéz. És teljesen feladtam, meg nem értem a mai lányokat.

Miért olyan kell nekik akik bár jóképűek de kihasználják a barátnőjüket és nem is értékelik.

És a jó lelkű srácok mint például én is meg dobják mielőtt bármiféle testi kapcsolat lenne.

2023. márc. 24. 14:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Háát, haver, a nőnek férfi kell. Én az első, de max a második randin szexelek a nőkkel. Felnőttek vagyunk, nem ovisok. Gondolom várta szegény, várta, hogy majd jól kikormolod, aztán jött egy csávó, aki ki is kormolta.

Nem szabad a nőket piedesztálra emelni, ugyanabból van, mint a férfi, ugyanúgy akarja a szexet, ugyanúgy vágyik a f@szra,mint a férfi a puncira. Akik ilyen angyali lényekként kezelik a nőket, azok mindig ráb@sznak végül, mert mindig jön egy másik férfi, aki kétlábbal áll a földön

2023. márc. 24. 15:33
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

Miért nem csókoltad meg?

Mármint értem, hogy "csók sem volt" de a csók nem csak úgy létrejön, hanem két ember aktívan csinálja, általában az egyik kezdeményezésére. 6 hónap alatt nem sikerült eljutnod idáig? Kb a 2-3. randin simán mehetett volna.

Arról meg nem is beszélve, hogy mi a töknek fizettél neki annyit. Ez teljesen fölösleges és értelmetlen.

2023. márc. 24. 15:36
 13/24 A kérdező kommentje:
Jo és ha azt mondanám neki vagy egyből lesmarolnam ha esetleg talizok vele? A másik sráccal meg úgy sincsenek annyira megszokás és érzelmi hullámhosszon. Meg vissza tudnám hódítani vagyis szeretném.
2023. márc. 24. 15:38
 14/24 anonim ***** válasza:
94%
Ez a hajó màr elment..Hagyd a fenébe. Legközelebb ha van valami csaj 2-3. Randi utàn àthìvod,betesztek egy filmet és közeledsz felé majd megcsókolod..ennyi a trükk..a többi jön magàtól
2023. márc. 24. 15:42
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen szinten szerencsém volt mert már az első lány akivel ismerkedtem elmondta nekem, hogy mivel 2. randin sem smároltam le, ezért azt gondolta hogy nem igazán érdekel engem, és összejött mással.

Így elég hamar megtanultam, hogy nem szabad tökölni. Persze vannak olyan lányok akik lassabb tempóra vágynak, de az meg úgyis kiderül, szóval jobb haladni, mint óvatoskodni.

2023. márc. 24. 15:43
 16/24 anonim ***** válasza:
56%
13-as, egy férfi nem mondja, hogy mit fog csinálni, hanem megteszi. Nem mondja a barátnőjének, hogy megfoglak csókolni, hanem elkapja és szenvedélyesen megcsókolja, miközben belemarkol a seggébe, a másik kezével meg beletúr a hajába😃
2023. márc. 24. 15:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Te nemcsak jólelkű vagy, hanem emellett elég nyámnyila is, talán ezért nem volt eddig sikered a nőknél.

Randiztam én már nagyon sokat az életemben, de legkésőbb az 5. randin elcsodálkoztam, ha a pasi nem közeledett felém. De ilyen nem sokszor fordult elő. Nem azt mondom, hogy a második randin le kell feküdni, de ha több tali után még csak meg sem csókol, akkor mire várjak? Fél év meg aztán egy örökkévalóság, ha nem történik semmi.

Még csak 17 körül lehettem, amikor megismertem egy fiút. Mindig eljött értem a suli elé, aztán beszélgettünk hazafelé. De soha nem volt semmi, csak mi is jól kijöttünk egymással. Nekem külsőre nem tetszett annyira, hogy összejöjjek vele, barátként tekintettem rá, ő meg nem is próbálkozott. Ez ment pár hétig-hónapig, amikor is megismerkedtem egy másik sráccal, mert eszembe se jutott, hogy ez a fiú akarna tőlem valamit. Akkor derült ki, hogy pedig ő abszolút a barátnőjének tekintett engem. Nem lehet, hogy nálatok is hasonló a szitu?

2023. márc. 24. 15:44
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"Jo és ha azt mondanám neki vagy egyből lesmarolnam ha esetleg talizok vele? A másik sráccal meg úgy sincsenek annyira megszokás és érzelmi hullámhosszon. Meg vissza tudnám hódítani vagyis szeretném."

Atyaúristen kérdező. Ez nem így működik. Ha félév alatt nem jött létre egy nyamvadt csók se, akkor most, hogy más is képbe van, mi a lófütyinek nyomulsz már? Minek minek? Nem tudsz választ adni te se... Azért, mert költöttél rá, és most beindult az agyadba a vészcsengő. Nínó nínó... holott szabad döntésből hoztad meg ezt is, hogy költesz rá, meg pénzt adogatsz neki. Nem tartott oda senki pisztolyt a fejedhez.

Kérdező azért mondtam (#4), hogy kihasznált téged, mert hagytad magad. Szerintem nem akart tőled semmit, hanem csak jól jött neki, hogy valaki adja a "manit". Csak te nem láttad a fától az erdőt, mert szeretetéhséged van, és azt hitted a szerelmét megvásárolhatod, ha támogatod pénzzel. Okkulj belőle.

2023. márc. 24. 15:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Jo és ha azt mondanám neki vagy egyből lesmarolnam ha esetleg talizok vele? A másik sráccal meg úgy sincsenek annyira megszokás és érzelmi hullámhosszon. Meg vissza tudnám hódítani vagyis szeretném."

Te nem hallottál még olyanról, hogy nemtom... szituáció megteremtése? Csak az létezik, hgoy találkoztok és egyből lekapod, vag ymost bejelented, hogy 15:03-kor le fogod smárolni?:D

Olyan véletlenül sem jut eszedbe, hogy sétálgattok valami fás parkos helyen, beszélgettek, leültök eg ypadra beszélgetés közben, átkarolod szép lassan aztán amikor beáll egy várakozással teli csönd amikor csak bámultok egymás arcába odahajols zés megcóskolod?

Nem lekapod, nem lesmárolod, nem nyalifalizod meg ilyenek, hanem... megcsókolod.

Fizethetsz te végtelen mennyiségű mozit is (ráadásul a mozi az egyik legszarabb randiprogram, hisz az idő nagyrészében nem szóltok egymáshoz és nem figyeltek egymásra..) ha egyszerűen nem voltál képe sközeledni a csajhoz...

2023. márc. 24. 15:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Uh bazmeg, próbáld megtalálni az arany középutat, mert ha ilyen díszfasz módon közelítesz, mint az egyik agyalágyult írja, az is ijesztő.
2023. márc. 24. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!