Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak az anyukák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak az anyukák lennének a hibásak?

Figyelt kérdés

Nemrég beszélgettem egy pasassal, és arra terelődött a téma, hogy mostanában mennyi sérült gyermek van. Bár nem részletezte de úgy sejtem, főként az értelmi fogyatékosokra gondolt.

Ezzel még egyet is értettem vokna, de rögtön folytatta, hogy "de hát csak meg kell nézni az anyjukat".

Na erre kikerekedett a szemem, mert nem gondolom, hogy ez csak az anyákon múlik.

És elgindolkodtatott ez a dolog, hogy ez a pasi mennyire tisztelheti úgy altalanossagban a nőket, vagy pl. ha valaha sérült gyermeke születne, azt mennyire fogadná el, tolerálná?

Ti hogy látjátok.csak én reagálom ezt túl, en képzelek csak be olyan gondolat folytatást, ami egyáltalán nem is biztos, hogy így van?

2023. márc. 24. 13:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ez olyan, mint amikor azt mondják valami bűnözővel kapcsolatban, hogy az anyja egyedül nevelte, és hogy milyen sok bűnözőt nevelt egyedülálló anya, és kb őket hibáztatják, miközben a nő az aki felnevelte a gyereket. Amikor apuka lelép, a nő marad a gyerekkel, de most már úgy látszik, hogy ez is baj. Hagyta volna el az anyja is. Hihetetlen.
2023. márc. 24. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezted meg tőle, hogy pontosan mire gondol? Így elég homályos, de ez alapján is unszimpatikus kijelentés, egyetértek. A 10-es meg összefoglalja nagyon szépen, mit gondolok én is különböző értelmezésekben.
2023. márc. 24. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom egy incel a pasi, akinek nem jut nő.😂
2023. márc. 24. 19:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyrészt ez genetikától is függ, amiben inkább a hapsi spermája a fő porbléma okozója, tehát innen nézve inkább a pasik a problémásak e téren. Hozzátesszük, hogy pl.: iszik, drogozik, cigizik az illető, az elődei sem voltak szentek, így jó, hogy rossz géneket ad át a nőnek.

De ettől függetlenül a nőnél is leheetnek rejtett/tudott tényezők, amik az utódlást befolyásolja.

2023. márc. 24. 23:15
 15/15 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló: barátnője van, és emellett is elég sikeres a nőknél
2023. márc. 25. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!