Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nagyon sok szép nő kifejezetten jóképű pasikkal jár csak?

Figyelt kérdés
Ismerek pár szép csajt akik eddig szinte csak nagyon jóképű pasikkal jártak. Persze nem minden nőre igaz, de 4 csajról van szó akik csak fullos pasikkal járt eddig. Ez nem lehet véletlen.

2023. márc. 22. 16:38
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Bírom ezt a globális hazudozást. :D Magad nevében beszélj. A páromat érdekli a diplomám, az intelligenciám, és az is, hogy mennyit keresek.
2023. ápr. 7. 22:17
 42/50 anonim ***** válasza:
65%
Akkor a párod egy gold digger.
2023. ápr. 7. 22:21
 43/50 anonim ***** válasza:
Nem az.
2023. ápr. 7. 22:36
 44/50 anonim ***** válasza:
23%
Csak azt akartam mondani hogy a külső és a belső között nincs összefüggés. Ti előszeretettel mondjátok hogy a jó pasik nagyrészt belsőre is jobbak mint a többi, ez pedig nem így van. A lényeg pedig hogy sokkal kevesebb a jó pasi mint a jó nő a ti bevallásotok szerint, amit én is tapasztaltam. Ma pl két pasit láttam az utcán akik feltűnően helyesek voltak még férfi szemmel is, csajból pedig sokkal többet. Átlag pasiból jóval több van csajok, jó pasiból pedig nincs elég. Ez van (szerencsére).
2023. ápr. 7. 23:37
 45/50 anonim ***** válasza:
79%

SOHA nem mondtam, hogy a jó pasik nagyrészt jobbak belsőre.

SOHA nem mondtam azt sem, hogy több jó nő van, mint jó pasi. Szerintem nincs is így.

Én is úgy gondolom, hogy külső és belső között nincs összefüggés, ÉPPEN EZÉRT tanultam meg 21-22 éves koromra azt, hogy kizárólag olyan pasik között éri meg keresgélni, akikhez vonzódom külsőre is, mert köztük is pont ugyanakkora eséllyel találok belsőre vonzót, és a külsőre átlagosabb/csúnyábbak között pedig pont ugyanakkora eséllyel futok bántalmazóba/egyéb módon gyökérbe. Semmi előnye nincs annak, ha megpróbálom erőltetni a dolgot olyan férfival, aki nem tetszik.

Erre pedig sok más nő is rájött szerintem.

2023. ápr. 8. 00:23
 46/50 anonim ***** válasza:
36%

Pedig keves a jó pasi, és sokkal több a jó nő. Én is így tapasztalom. Ha minden jó nő, jó pasival járna csak, akkor kihalnánk ahogy itt írta valaki.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. ápr. 8. 11:19
 47/50 anonim ***** válasza:
59%
#34 Mi van azokkal a pasikkal akik belsőre vonzóak, sportolnak, és ápoltak is mellette, de nem jóképűek szerinted? Mit mondasz az ilyen pasiknak mikor próbálkoznak nálad? Szerintem ez nem fair az átlagos pasikkal szemben.
2023. máj. 24. 15:10
 48/50 anonim ***** válasza:
a média is hatást gyakorol az agyra.. napi 20 szor tiktokozik mindenki, meg instázik.. ahol mindig a szépet látják. Agymosás. a magyar fiatalok értékrendje már át lett szabva amerikaira.
2023. szept. 19. 19:34
 49/50 anonim ***** válasza:

"Mit mondasz az ilyen pasiknak mikor próbálkoznak nálad? "

Azt, hogy bocs, de nem.

" Szerintem ez nem fair az átlagos pasikkal szemben."

De igen, fair.

2023. szept. 19. 23:00
 50/50 anonim ***** válasza:
49 Aztán mikor egy nem jóképű pasi panaszkodik hogy elutasítják a szép nők akkor azzal jöttök hogy nem a külsejével van baj, csak kifogást keres. "Elég ha csak ápolt vagy, jól öltözött, jó a humorod, okos, jó kisugárzás" stb. "Nekünk csak a belső számít, és az ápoltság"
2023. szept. 23. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!