Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nagyon sok szép nő kifejezetten jóképű pasikkal jár csak?
SOHA nem mondtam, hogy a jó pasik nagyrészt jobbak belsőre.
SOHA nem mondtam azt sem, hogy több jó nő van, mint jó pasi. Szerintem nincs is így.
Én is úgy gondolom, hogy külső és belső között nincs összefüggés, ÉPPEN EZÉRT tanultam meg 21-22 éves koromra azt, hogy kizárólag olyan pasik között éri meg keresgélni, akikhez vonzódom külsőre is, mert köztük is pont ugyanakkora eséllyel találok belsőre vonzót, és a külsőre átlagosabb/csúnyábbak között pedig pont ugyanakkora eséllyel futok bántalmazóba/egyéb módon gyökérbe. Semmi előnye nincs annak, ha megpróbálom erőltetni a dolgot olyan férfival, aki nem tetszik.
Erre pedig sok más nő is rájött szerintem.
Pedig keves a jó pasi, és sokkal több a jó nő. Én is így tapasztalom. Ha minden jó nő, jó pasival járna csak, akkor kihalnánk ahogy itt írta valaki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
"Mit mondasz az ilyen pasiknak mikor próbálkoznak nálad? "
Azt, hogy bocs, de nem.
" Szerintem ez nem fair az átlagos pasikkal szemben."
De igen, fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!