Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nagyon sok szép nő kifejezetten jóképű pasikkal jár csak?

Figyelt kérdés
Ismerek pár szép csajt akik eddig szinte csak nagyon jóképű pasikkal jártak. Persze nem minden nőre igaz, de 4 csajról van szó akik csak fullos pasikkal járt eddig. Ez nem lehet véletlen.

2023. márc. 22. 16:38
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Miért alja megszólalás hogy egy nőt jobban a külseje tesz mint egy férfit? A modell szakma jobban a nőkről szól mint a férfiakról, és ott a külső a lényeg. A férfiak a modellkedésben kb annyira híresek mint a nők fociban.
2023. márc. 23. 12:16
 32/50 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Én sem értem, teljesen döbbenet. Hogy mernek a nők olyan pasikkal járni, akiket vonzónak tartanak!
2023. márc. 23. 18:42
 33/50 A kérdező kommentje:

"A nők okosak, tisztában vannak vele, hogy mit akarnak, ki kell nekik.Attól, hogy te itt okoskodsz még 99% biztos, hogy átlagos pasiként nem lesz átlagon felüli/modell barátnőd."

"Soha nem vágódott be nálam átlag pasi, nem is foglalkoztam velük, legalábbis nem társkeresési szándékkal."

"Jó külsejű férfiak követték el a bugyiledumálást."

Szóval ha átlagosnak tartsátok a pasit akkor csak barátnak jó? Ez szép, viszont barátságból is lehet bármi. Attól hogy nem vagyok jóképű csúcs pasi a nő számára még megkedvelhet később is. Barátzónában se lehetetlen tovább jutni egy nővel. Még hogy 99%. Ne legyél te abban annyira biztos. Vannak nők akiknél megéri ezt is megpróbálni. Egyszer dobhatja a jókepű vonzó pasit, és lecsérelhet rá ha bizonyítok , ő pedig megbukik nála. Gyengébb lapokkal is nyerhet vakaki ha jobb játékos.

2023. márc. 23. 19:29
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval ha átlagosnak tartsátok a pasit akkor csak barátnak jó?"

Vagy annak, vagy annak SEM.

"Ez szép, viszont barátságból is lehet bármi. "

Nem lehet bármi.

" Attól hogy nem vagyok jóképű csúcs pasi a nő számára még megkedvelhet később is."

Ja, 1 millió esetre jut 1 ilyen.

" Ne legyél te abban annyira biztos."

Saját magamat illetve az vagyok.

"Vannak nők akiknél megéri ezt is megpróbálni."

Próbáld, csak viseld emelt fővel a visszautasítást, megalázást.

"Egyszer dobhatja a jókepű vonzó pasit, és lecsérelhet rá ha bizonyítok , ő pedig megbukik nála. "

Az egy dolog, hogy próbálkozol egy olyan nőnél, aki barátzónába tett, de a párkapcsolatban élő nőnek jobban teszed, ha békén hagyod.

2023. márc. 23. 19:54
 35/50 A kérdező kommentje:

Nem célom olyan nőnél próbálkozni akinek párja van, de ha van is neki, és ő elbotlik miközben én ott vagyok neki barátként akkor előfordulhat hogy belém szeret, miután kidobta a pasit.

Amúgy csomószor hallani olyat hogy barátságnak indul a férfi, és a nő kapcsolata, aztán pedig összejönnek. Veled még nem fordult elő, vagy nem ismersz ilyen párt? Ennyi erővel miért ne fordulhatna ez velem is elő? A barátság lehet ideiglenes is, mielőtt több lessz belőle.

2023. márc. 23. 20:18
 36/50 anonim ***** válasza:
Nem hallani csomószor ilyet. Ismerek ilyen párt, de olyat sokkal többet, akiknél kezdettől fogva egyértelmű vonzalom volt.
2023. márc. 23. 21:34
 37/50 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy volt vonzalom az elejétől vagy nem. Szóval ez is csak akkor működik leginkább ha alapból tetszenek egymásnak? Úgy nem lennék barátzónában ha biztosra tudnám hogy nem lenne soha semmi belőle.
2023. márc. 23. 22:05
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos manapság nagyon sok nőnek magas igényei vannak külső terén. Csak a szépfiúk kellenek nekik holott ők is max az átlagot ütik meg. Persze ők fullosnak hiszik magukat, és csak a jóképű pasikra fenik a fogukat átlag csajként is.
2023. ápr. 7. 21:43
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de azzal semmi gond nincs, amikor átlag alatti, mellé teljesen elkefélt életű, tanulatlan pasasok akarnak csinos, igényes, sikeres nőt, aztán gyűlölködve vergődnek, hogy nem elegek az állítólagos belső értékeik (amik amúgy nem léteznek), micsoda ótvar, felszínes a világ. :D
2023. ápr. 7. 21:55
 40/50 anonim ***** válasza:
47%
A férfiakat nem a diplomád érdekli, hanem az intelligenciád. A diplomáddal nem tudunk mit kezdeni, pénzünk pedig nekünk is van.
2023. ápr. 7. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!