Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam lesz a barátom és először alszunk együtt. Mit lehet kezdeni a reggeli szájszaggal?
Elolvastam, használtam és több fogorvossal is beszéltem. Nem szabad használni hidd el, csak ha tényleg szükséged van rá.
Természetes szájszagra nem szabad, ez biztos!
Szájvizet lehet, aminek kicsit mentolosabb illata van, de ennyi erővel már fogat is moshatnál, szóval teljesen fölösleges. :) Reggeli szájszaga mindenkinek van, és ezzel mi is csak annyit szoktunk kezdeni, hogy nem "egymásba" beszélünk... Aztán úgy is jön ágyba a kávé, aztán fogmosás, stb, szóval szerintem nem kell aggódni :)
És amíg nem érzed kórosan büdösnek a szád, addig teljesen fölösleges orvoshoz fordulni :)
Egyébként sikerült ilyen "csodaszerre" bukkannom. Nekem mindenre érzékeny kb a szám, két cukor elszopogatása után, fűszeres vagy tömény csokis ételek után ha nem tudok fogat mosni, estére teljesen "kipattog" a szám, apró, szinte láthatatlan hólyagok lesznek rajta, ami ég, nem a legkellemesebb. Egyfajta herpesz... A csodadokik azt mondták ilyenkor szopogassak valami száj és torokfertőtlenítő cukorkát, no de ezt napi rendszerességgel tudod ki bírja anyagilag. Múltkor rossmanban rábukkantam egy szájspray-re... kb kétszáz forint volt. Sima száj frissítő, semmi olyan ami tönkretesz, csak annyi hogy van egy kevés fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása. Nekem bejött. Mindig az ágyam mellett van, ha éccaka felébrednék és érzem hogy büdös a szám, akkor elég gyors megoldás azon felül hogy a problémámra hatásos is... A neve Florin... Ha gondolod próbáld ki, de ettől függetlenül mondom, nem hiszem hogy ezért meglincselne a barátod. :)
Szájvizet lehet, aminek kicsit mentolosabb illata van, de ennyi erővel már fogat is moshatnál, szóval teljesen fölösleges. :) Reggeli szájszaga mindenkinek van, és ezzel mi is csak annyit szoktunk kezdeni, hogy nem "egymásba" beszélünk... Aztán úgy is jön ágyba a kávé, aztán fogmosás, stb, szóval szerintem nem kell aggódni :)
És amíg nem érzed kórosan büdösnek a szád, addig teljesen fölösleges orvoshoz fordulni :)
Egyébként sikerült ilyen "csodaszerre" bukkannom. Nekem mindenre érzékeny kb a szám, két cukor elszopogatása után, fűszeres vagy tömény csokis ételek után ha nem tudok fogat mosni, estére teljesen "kipattog" a szám, apró, szinte láthatatlan hólyagok lesznek rajta, ami ég, nem a legkellemesebb. Egyfajta herpesz... A csodadokik azt mondták ilyenkor szopogassak valami száj és torokfertőtlenítő cukorkát. No de ezt napi rendszerességel tudod kibírja anyagilag. Múltkor rossmanban rábukkantam egy szájspray-re... Semmi olyan ami tönkre tesz, csak annyi hogy van némi fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása. Nekem bejött. Kb 200 ft volt, és Florin a neve. Fél éve használom az enyémet és még mindig van benne (mondjuk nem a legfinomabb :D). Ha éjszaka felébredek és úgyérzem büdös a szám, elég gyors megoldást jelent, arról nem is beszélve hogy a problémámra is jó megoldás. :) De mondom ettől függetlenül nem hiszem hogy a barátod meglincselne egy kis szájszagért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!