Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem vannak nagyon magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem vannak nagyon magas elvárásaim? Vagy mindig rossz emberekbe botlok bele? Szerintetek szakítanom kéne?

Figyelt kérdés

Azt szeretném hogy a párom figyeljen rám, értsen meg. Ha kell akkor aggódjon értem, legyen mellettem. Tudjunk beszélgetni mélyebb témákról is, ne csak arról hogy kivel mi történt aznap. Legyen odaadó és kedves, gondoskodó. Ne csak filmezzünk, hanem menjünk el kirándulni, akár kávézni. Az sem érdekel ha nincs elég pénze, akkor fizetek én, csak mozduljunk ki. Akarjon családot alapítani, legyen öntudatos.Ja és ami a legfontosabb: SZERESSEN. Ne csak mondja hanem éreztesse is. Motiváljon, álljon mellettem, érdeklődjön. Semmi másra nem vágyom csak ezekre.

A mostani "párom" épp ennek az ellenkezője. Le sem szar, nem figyel rám. Nem mindig érzem hogy szeret. Nem érdeklődik, alig beszélgetünk, gyakran távolságtartó. Szinte nem ír semmit, nem is kérdez.. még annyit sem hogy hogy telt a napom. A szakítás szélén állunk. De én szívemet, lelkemet beleadom az egészbe, és úgy látszik ez is kevés. Lassan már nem hiszek abban hogy léteznek olyan férfiak akik megfelelnének az elvárásaimnak.

Ezt a kérdést azért hoztam létre mert kíváncsi vagyok esetleges sikertörténetekre így a párkereséssel kapcsolatban. Illetve tanácsot kérnék hogy szerintetek szakítsak e a sráccal vagy várjam hogy hátha változik. Nagyon erősen tudok szeretni és nagyon megterhelő ez nekem.

2023. márc. 20. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már másodszorra jártam így. Valahol 3-6 hónapig érdeklődőek voltak, kaptam tőlük ajándékot, ölelgettek-puszilgattak, tettek értem a szexben is. Aztán hirtelen megfordult az egész... Amikor meg már sokkal több időt tudtunk együtt tölteni, jóformán eltűnt az intimitás. Na ilyenkor a mi a lfasz van? :S Én azért maradtam/maradok, mert nekem az az első, ha valami nemjó, akkor rögtön otthagyom. Megpróbálom megjavítani, ha meg teljesen reménytelen, akkor otthagyom. Viszont tényleg nem értem a jelenséget.
2023. márc. 21. 07:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Én próbálok erről kommunikálni, de mindig csak pár szavas válaszokat kapok hogy "nem veled van a baj hanem velem" vagy "nem vagyok jól"

"Én sem tudom mi a baj" stb.. ezzel én így nem tudok mit kezdeni

2023. márc. 21. 09:28
 13/17 A kérdező kommentje:
#6 szeretném megmenteni, de sajnos erre nem sok esélyt látok. Nincsenek táskeresési vágyaim, pusztán szeretnék olyan történeteket hallani emberektől, akiknek sikerült megtalálni az igazit, hogy ne veszítsem el teljesen a reményt.
2023. márc. 21. 09:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Egy elég rossz időszakomat éltem mikor megismertem, nem is akartam kapcsolatot, de ő addig harcolt értem míg én bele nem zúgtam teljesen. Nem akartam megmentőt.. magamat akartam megmenteni. De annyi szeretetet adott az elején amennyit egész életemben nem kaptam.

2023. márc. 21. 09:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is benne voltam ugyanebbe. A végén már hetekig nem akart látni, TÖBB napig nem nyitotta meg a chatet, amikor nekem persze gyilkosan hiányzott, én viszont próbáltam nagyon finoman csak annyira zavarni, hogy megkérdezzem hogy él-e még.:DD Hát qúrvagyorsan ki lettem b.szva, az lett a vége. Csodálom, hogy te még nem!
2023. márc. 21. 13:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Ő baszott ki téged? És megindokolta valamivel? Engem is ignorál már egy teljes napja. De asszem ki fogom osztani

2023. márc. 21. 16:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos "red flag" a "love bombing" (hogy divatos legyek :D), azaz ha nagyon beléd van zúgva valaki, aki még nem is ismerhet. Azok a jobb kimenetelű kapcsolatok, amik lassabban indulnak, de nincs megfelelési kényszer, hogy megszerezd mindenáron a másikat, hanem tudjátok kicsit reálisabban látni egymást, van mozgástere a szabad akaratnak. Ha tényleg megismerni akar és nem előre istenít.
2023. márc. 21. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!